Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах Каљари ах уште колку ќе чекаш ти на победа...
--- надополнето: 30 септември 2012 во 16:16 ---
Сеа чувствувам ќе го извади Пандев и ќе го стави тој инвалидот Варгас..

Миколи си гази:cuc:,да не им е он овја палермо нема гол да дадат а не па да победат.

Мислам дека не беше пенал она над Хамшик, има некој што го дели мислењето со мене?
П.с. Само еднаш ја видов успорената снимка.

Мислам дека не беше пенал она над Хамшик, има некој што го дели мислењето со мене?
П.с. Само еднаш ја видов успорената снимка.
Сигурно не беше ама Наполи, нели е нов италијански бренд па мора судиите да ги туркаат. Им е**м скапаниците скапани сосе индијанците Кавани и Хамшик!!!

Сигурно не беше ама Наполи, нели е нов италијански бренд па мора судиите да ги туркаат. Им е**м скапаниците скапани сосе индијанците Кавани и Хамшик!!!
Плус и Таљавенто е главен судија, а сите знаеме дека он си свири пенали без око да му трепне.

Надвор од шеснаесетик беше фаулот, јас го видов уште пред да свирнит, немаше потреба од забавена снимка, ама ај требеше да победат циганине.

Не беше, одглуми Хамшик, а згора на тоа и црвен попи тој од Сампдорија. Се на се незаслужена победа на Наполи денес во Џенова, подобро играше Сампдорија до пеналот и црвениот картон, после тоа се знаеше како ќе заврши утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom