Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувентус бил љубоморен на Наполи:pos:. Стварно имаат толку богата историја па има на што да им се љубомори. :pos:

Се додека Наполи е "конкурент " на Јуве за титула нема причина за паника. Може Јуве да испаничи ако во трката се приклучи некоја озбилна екипа а вака да беше лесно да се брка титула и Хофенхајм ќе освоеше германско првенство или Леванте шпанско.
титули кои добар дел се освоени со местенки, мислам дека требаше повеќе титули да им одземат на јуве.
затоа подобро ќути си, немате лице да се јачате со титулите.
ако ваков скандал се десеше со Јунајтед јас воопшто немаше да бидам горд фан а нити пак би се силел.
се разбираме? :unsure:

Пеналот не беше пенал ДА, но сепак на секој тим му се има случено ова, за тие што многу знаат мислите на Јуве никогаш не му помагале судиите? -Епа се лажите, најмалку 2 титули Јуве има освоено со 12 играчи. 12-тиот играч судиите!

-Не дека и на мојот Милан не му помагаат судиите..

титули кои добар дел се освоени со местенки, мислам дека требаше повеќе титули да им одземат на јуве.
ако ваков скандал се десеше со Јунајтед јас воопшто немаше да бидам горд фан а нити пак би се силел.
Јас пак се чудам како уште постои тој клуб .. што не им ги одземат сите титули, нека ги разделат на другите екипи во лигата и нека го суспендираат тимот да не игра едно 100 години дур не му дојде паметот :facepalm:

Што се однесува до таквите како тебе, сите титули би им ги одземале на Јувентус ама среќа па не се прашувате и небитни сте. Кога ќе ми најдете докази кои титули требало да им се одземат на Јувентус тогаш ќе станете релевантни а дотогаш можете само да лаете исто како што лае сенилниот Земан. Во другите првенства екипите имаат среќа што судот не се замара да бара местенки (за разлика од мороните во Италија кои си го уништија фудбалот глумејќи чесност) инаку повеќе од пола екипи кои играат во ЛШ ќе беа веќе второлигаши.

Јас пак се чудам како уште постои тој клуб .. што не им ги одземат сите титули, нека ги разделат на другите екипи во лигата и нека го суспендираат тимот да не игра едно 100 години дур не му дојде паметот :facepalm:
ајдееееееее сеа овие од јуве не се местачи.
не бе не се им измислија, стварно незнам зашто толку многу ги мразат :place:

Абе уште Јунајтед ко спомна во муабетот ко синоним за чесна сестра:pos: само како што реков судот таму размислува за доброто на фудбалот и знае дека ќе го спушти две скалила подоле без Јунајтед во лигата.

Што се однесува до таквите како тебе, сите титули би им ги одземале на Јувентус ама среќа па не се прашувате и небитни сте. Кога ќе ми најдете докази кои титули требало да им се одземат на Јувентус тогаш ќе станете релевантни а дотогаш можете само да лаете исто како што лае сенилниот Земан. Во другите првенства екипите имаат среќа што судот не се замара да бара местенки (за разлика од мороните во Италија кои си го уништија фудбалот глумејќи чесност) инаку повеќе од пола екипи кои играат во ЛШ ќе беа веќе второлигаши.
а и ти кога ке најдеш докази за другите екипи што местат тогаш и ти за мене ке бидеш релавантен и ке можеш да си лаеш и да си се јачаш на поткупени утакмици ;)

а и ти кога ке најдеш докази за другите екипи што местат тогаш и ти за мене ке бидеш релавантен и ке можеш да си лаеш и да си се јачаш на поткупени утакмици ;)
Го правам муабетот кој што вие го правите....или така не чини а? Требало оволку да му одземат на Јуве, требало онолку, цело време местеле итн.
И јас можам да кажам Јунајтед местеле цело време и Реал и Барса и Баерн и Челзи и Арсенал. Дај докази бе каде местеле и зошто не треба да се гордеат на своите титули? Како ти се гордееш со победата над Ливерпул?

ајдееееееее сеа овие од јуве не се местачи.
не бе не се им измислија, стварно незнам зашто толку многу ги мразат :place:
Позади добриот коњ, прашина се крева.

Се разбираме ;)
486802_413941215335354_2140387681_n.jpg

661178520.jpg

Го правам муабетот кој што вие го правите....или така не чини а? Требало оволку да му одземат на Јуве, требало онолку, цело време местеле итн.
И јас можам да кажам Јунајтед местеле цело време и Реал и Барса и Баерн и Челзи и Арсенал. Дај докази бе каде местеле и зошто не треба да се гордеат на своите титули? Како ти се гордееш со победата над Ливерпул?
кој ти е проблемот бе?
Јунајтед ги разоткрија или Јувентус?
или сеа ке го игнорираме тоа што ги префрлија у втора лига Јувентус а?
што знаат па тие таму пфф свашта.
и зашто викаш дека се гордеам со победата над ливерпул? најди некој мој пост каде што сум се јачал за таа утакмица.
и ете имало пенал за ливерпул ама овие од јунајтед го потплатиле судијата така? и сеа против тотенхем да не го потплатија за да не им досуди пенал?
деца деца

A кој те викна тебе уствари да мрсиш муда тука? Што те заболе тебе со кои титули се јачам јас и дали се јачам. Ме заболе за твоето мислење за Јувентус а верувам дека ги заболе и другите јувенташи на форумот. Не туку дроби ладна попара, што би рекол Ѓорѓи Колозов.
И плус колку ми е смешно кога некој средношколец пубертетлија со млечни бркчиња ќе ме нарече дете.

A кој те викна тебе уствари да мрсиш муда тука? Што те заболе тебе со кои титули се јачам јас и дали се јачам. Ме заболе за твоето мислење за Јувентус а верувам дека ги заболе и другите јувенташи на форумот. Не туку дроби ладна попара, што би рекол Ѓорѓи Колозов.
И плус колку ми е смешно кога некој средношколец пубертетлија со млечни бркчиња ќе ме нарече дете.
извини со моите 25 години што сум сеуште пубертетлија.
извини што незнаев дека темава е само за оние што навиваат за јувентус.
извини за се!
и слободно продолжете да се залажувате и јачате со наместени утакмици :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom