FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој ја симна фифа од тука ?? Ме интересира дали ке работи играта да не се замарам со даунлодирање за џабе.
Јас ја имам оваа симнато, а дали ке работи незнам. Ме бендиса тоа што е налик на директ ту плеј. Така да ако се најди соодветен крак за неа нема потреба од инсталација. Само копи-пејст.

Јас ја имам оваа симнато, а дали ке работи незнам. Ме бендиса тоа што е налик на директ ту плеј. Така да ако се најди соодветен крак за неа нема потреба од инсталација. Само копи-пејст.

Акко го најдеш кракот пиши пп.

Да не најде некој добар торент бар? Ако нема крак, бар да ја симнам играта и само да чекам крак. Секаде проверив, само овој 3DM е колку-толку добар, но не доволно, цел ден го симнувам, со 38 кб вади просечно (според uTorrent), многу слабо seeder-и.

Не ја отвара страната. Maintenance...
пишуеше дека се под DDoS напади... сега и мене не ми отвара... http://goo.gl/1sCFo копирај го магнет линкот од search-ot и пастирај го у експлорер адресата горе у некој фолдер (не броусер)... пошо не знам директно дали смеам да стаам торент (не знам ни вака дал смеам :unsure:)

пишуеше дека се под DDoS напади... сега и мене не ми отвара... http://goo.gl/1sCFo копирај го магнет линкот од search-ot и пастирај го у експлорер адресата горе у некој фолдер (не броусер)... пошо не знам директно дали смеам да стаам торент (не знам ни вака дал смеам :unsure:)
Ја отвори страната ама фејк е странава да знаеш, така да тешко дека е добар кракот...

нека проба некој што ја има инсталирано фифа-та дали ќе работи баш... мене уште ми се спушта

нека проба некој што ја има инсталирано фифа-та дали ќе работи баш... мене уште ми се спушта
Дај ми линк на ПП за кракот, неможам да го најдам, па ќе го пробам јас дали работи.

Ја отвори страната ама фејк е странава да знаеш, така да тешко дека е добар кракот...
не страната... цело поле од search копирај го у адресата од некој фолдер, ќе ти се отвори директно utorrent... иначе од SKIDROW ми е магнет линков дури им работеше уште страната, мене ми се спушти ама ја неам доспуштено FIFA-та уште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom