FIFA 13

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дали некој ја симна фифа од тука ?? Ме интересира дали ке работи играта да не се замарам со даунлодирање за џабе.
Јас ја имам оваа симнато, а дали ке работи незнам. Ме бендиса тоа што е налик на директ ту плеј. Така да ако се најди соодветен крак за неа нема потреба од инсталација. Само копи-пејст.

Член од
19 јуни 2012
Мислења
65
Поени од реакции
84
Јас ја имам оваа симнато, а дали ке работи незнам. Ме бендиса тоа што е налик на директ ту плеј. Така да ако се најди соодветен крак за неа нема потреба од инсталација. Само копи-пејст.
Акко го најдеш кракот пиши пп.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Да не најде некој добар торент бар? Ако нема крак, бар да ја симнам играта и само да чекам крак. Секаде проверив, само овој 3DM е колку-толку добар, но не доволно, цел ден го симнувам, со 38 кб вади просечно (според uTorrent), многу слабо seeder-и.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Не ја отвара страната. Maintenance...
пишуеше дека се под DDoS напади... сега и мене не ми отвара... http://goo.gl/1sCFo копирај го магнет линкот од search-ot и пастирај го у експлорер адресата горе у некој фолдер (не броусер)... пошо не знам директно дали смеам да стаам торент (не знам ни вака дал смеам :unsure:)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
пишуеше дека се под DDoS напади... сега и мене не ми отвара... http://goo.gl/1sCFo копирај го магнет линкот од search-ot и пастирај го у експлорер адресата горе у некој фолдер (не броусер)... пошо не знам директно дали смеам да стаам торент (не знам ни вака дал смеам :unsure:)
Ја отвори страната ама фејк е странава да знаеш, така да тешко дека е добар кракот...

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
нека проба некој што ја има инсталирано фифа-та дали ќе работи баш... мене уште ми се спушта

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
нека проба некој што ја има инсталирано фифа-та дали ќе работи баш... мене уште ми се спушта
Дај ми линк на ПП за кракот, неможам да го најдам, па ќе го пробам јас дали работи.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Ја отвори страната ама фејк е странава да знаеш, така да тешко дека е добар кракот...
не страната... цело поле од search копирај го у адресата од некој фолдер, ќе ти се отвори директно utorrent... иначе од SKIDROW ми е магнет линков дури им работеше уште страната, мене ми се спушти ама ја неам доспуштено FIFA-та уште

Kajgana Shop

На врв Bottom