PES 2013

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не сум баш сигурен, но мислам дека треба да го намалиш Pass Support.
На пес 12 pass support ми беше на левел 2 и имаше јачина, сега на пес 13 пак исто на левел 2, а ја нема јачината. Одам да пробам со помалку :) фала во секој случај

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да ве прашам, зошто не ми излегува силата на центаршутот кога центрирам? Автоматски си центрира. Што треба да оклучам/исклучам од помош што има за да ми излегува силата на центаршутите, т.е јас колку силно сакам толку да центрира а не он колку сака :D
Зависи од каде центрираш. Ако ја поминеш цртата на шеснаесетникот не се покажува.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Зависи од каде центрираш. Ако ја поминеш цртата на шеснаесетникот не се покажува.
Да. Само што ми е останато во сеќавање на 12ката од сегаде покажува, па затоа прашувам во ова да нема некоја финта со ова со помошта. Инаку пробав со pass suppа.ort и на lvl 1 и 0 пак не се покажува. Значи кај сите е вака. ОК, ви благодарам :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Прееска ми стигна репорт дека 6 играчи ми се повредени на Мастер Лигата.
Цел тим на Реал значи....Кака, Кедира, Касиљас, Рамос, Албиол и Алонсо.
Што е форава со повредиве? Преку 1 ноќ 6 повреди????
И уште ми доаѓа Кака во канцеларија и ми вика да не го ставам во прв тим пошто бил повреден, и дека не сум му правел замена затоа се повредил.....:tapp:
ЛОЛ???? Секој натпревар излегувам со различен состав и секогаш се грижам за кондицијата и одморот на играчите. Редовно ги менувам и ги одмарам сите играчи, а Кака беше тој што го менував најредовно.

Ова со повредите ти се десило затоа што си играл со нив, откако биле со репрезентација. Ти доаѓаат изморени и ако не ги одмориш, а ги играш, големи се шансите да ти се повредат. Откако некој ќе се повреди, ти се жали затоа што не си го одморил и си дозволил да се повреди. Мора некогаш да ставаш и од тие сакатите што ти се, со оцени никакви.
Се грижиш, али ете, пак се повредуваат.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ај ако сака некој да ми помогне, пред малце е инстлирав пес релоад, се е во ред се пушта ама откако ќе го инсталирам пес патч едит не сака да ми се пушти играте, дали некој можи да ми помогне? Благодарам однапред!
Run as Administrator

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Тотално сум разочаран од сите други работи што се околу играта (лиги, мастер, купови), одстранети се работи кои не требале да ги чачкаат. Во мастер лига ни видеото не е сменето, едно те исто пак, исти реченици, исти прашања, исти прес-конф. и глупости. Едина новост се така наречените поени со кои се купуваат некои си скил-ови што се лепат на поедини играчи кои везе немаат, тоа можам да го смислам за 15 мин., цела година си играле ташак. За копачките во боја што се добиваат ич не ми се спомнува, резил жив, ужас, срамота....

Играта е одлична за 1на1, 2на2, ама се друго е тапа, т.е. онлајн уште неможам да ја пробам, но не верувам дека ќе има нешто ново, освен што од оваа година и тоа ќе се плаќа, т.е. веќе во маркетот има онлајн пас да купиш за 800 микрософт поени....
--- надополнето: 25 септември 2012 во 01:56 ---
Незнам како заборавив до сега, незнам дали сте приметиле ама судиите се ужас невиден. Во целиот гејмплеј тоа ми е најголем проблем. Даваат жолт картон ако сам се сопне играчот, даваат жолт и кога сам ќе излезам 1на1 со голман и од позади леџа ќе ме здрви некоја будала. Никаква перцепција за тоа што како да се суди, каде да се даде картон и каков. Опсајди скоро и да не постојат, или постојат само кога ги нема.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Што е ова? Судиите се ужас, разочаран сум. Секој фаул - картон. Губам желба за играње само ради тоа. Гејмплејот е океј, динамиката на играта е солидна, движењата на играчите се добри, ама судиите се разочарување. Коментаторите ич не ги спомнувам. Си ја чекам ФИФА-та, оваа нема да ме држи долго.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Само што изиграв утакмица против АИ(прва) и добив 3 црвени картони:pos:
1:1 заврши и пуштив директно на пенали. Таму изгубив 2:0.

H

-HRO

Гостин
Ова со повредите ти се десило затоа што си играл со нив, откако биле со репрезентација. Ти доаѓаат изморени и ако не ги одмориш, а ги играш, големи се шансите да ти се повредат. Откако некој ќе се повреди, ти се жали затоа што не си го одморил и си дозволил да се повреди. Мора некогаш да ставаш и од тие сакатите што ти се, со оцени никакви.
Се грижиш, али ете, пак се повредуваат.
Дада, и од сакатиците ставам, тие што имаат по 60 оверал. Баш кога се вратија од репрезентација со 2-3 состав играв пошто сите беа уморни, ама не ме чуди и да се повредат, пошто играва знае да биде дебилна до даска, и ќе направи се АИ-то само да се нервираш и да бидеш оштетен што е можно повеќе.

Идејата на КОНАМИ е добра....да ја направат потешка играта. Ама утнале итоа многу, пошто има разлика од потешка игра и понереална. Во овој случај се работи за нереалност...

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.486
Зошто пола трнсфери ги нема. Ван Перси не е во манчестер, Модрич не е во реал, Казорла не е во Арсенал и многу други трансфери не се направени.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зошто пола трнсфери ги нема. Ван Перси не е во манчестер, Модрич не е во реал, Казорла не е во Арсенал и многу други трансфери не се направени.
Зошто треба да инсталираш 500 патчови.
Ќе си се помачиш со тоа и све ќе биде ОК :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.983
Поени од реакции
7.125
Добар е овај пачот 1.0 од ПесЕдит?
Гледам и на ЗМ има торент иако нигде не пишува Песедит ама ваљда тој е, 280 МВ?

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Добар е овај пачот 1.0 од ПесЕдит?
Гледам и на ЗМ има торент иако нигде не пишува Песедит ама ваљда тој е, 280 МВ?
Би требало да е тој. Јас од tpb го симнав, толку беше, 280 MB.
Иначе добар е, стандард прв patch, додадена бундес лига, поправени имињата и дресовите на тимовите и по некој побитен трансфер направен.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Инсталирав и одам ауторан ми вика стај оригинално ДВД/ЦД. Шо да праам?

Kajgana Shop

На врв Bottom