Добро бе друже, па мора да има нешто и за хардкор играчите. Не дека јас сум ептен хардкор, ама си користам редовно R2 при дриблање, L1 при шут и комбинирани R2 + R1. Ау да, го вежбам сега и десниот аналог за дигање на топката кога ја примам.Ме нервира што на играчот му се задаваат триста потези, контроли, копчиња и што уште не...за да изигра една акција, да даде гол, а компјутерот од друга страна го прави тоа за дел од секунда, се му е претходно испланирано, кодирано, спремно. Само си ги извршува кодовите по потреба зависно од ситуацијата. Со други зборови, треба “мадињата да ти паднат“ за да направиш добра акција и да дадеш гол...па уште и дриблинзи да праам...Абе ајде...пасови и шут тоа е тоа што треба да го игра играчот, а не да изиграва компјутер.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:44 ---
Ова значи дека во ПРЕТХОДНИОТ торент (ваљда мисли на скидроу) играта има грешка? и дека овој од релоадед е ок?
В преднија релијз има повреден фајл. Крак'т с'што не е читав. Crackfix не може да оправи проблемите ви, ште се наложи да свалите играта наново.
Избриши го AVG.Дечки сите кракови сто се AVG антивирусто ми ги третира како вирус
шо да прам дајте некој крак да спуштам со ке работи
Ги немајас сум толку слеп шо не можам да ги најдам лигите или стварно ги нема ?
Exception направи му на кракот и на .exe фајлот откако ќе го пастираш кракот каде што ти е инсталирана игратаДечки сите кракови сто се AVG антивирусто ми ги третира како вирус
шо да прам дајте некој крак да спуштам со ке работи
Незнам колку си ја играл 1 на 1.Искрено, може без сите овие работи, ама позабавно е што ги има, иначе играта ќе стане досадна.
Брат ако сакаш подетално да ми објасниш како се прави ова оти не знам како требаException направи му на кракот и на .exe фајлот откако ќе го пастираш кракот каде што ти е инсталирана играта
Брат ако сакаш подетално да ми објасниш како се прави ова оти не знам како треба