PES 2013

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
Како може да не ги подржува кога имам.
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M

и кога ќе поврзам на телевизор нема проблем се си е ок со истите спецификации
пес2012 без проблем ја играв
пошто гледам дека имаш и од песедит пачот инсталирано има малце проблеми...едно од решенијата е ова start, then in search box type regedit

then find: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> KONAMI -> PES2013
and then double click on code and enter SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73

а друго е да влезиш во тој kitserver фолдерот и десен клик на manager и напрајго run as administrator и маниму пак attach на играта со пачот (така е објаснето таму) ..а трето решение да се разбараш низ форумот на pesedit страната

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.123
Сега засега први импресии....

Играв ЛШ со Јунајтед во група со Зенит, Копенхаген и Динамо Загреб...изиграв 5 нерешени се до последното коло кога во директен дуел со Копенхаген тепав 2-4, а водев 0-1 и губев 2-1. Последната утакмица беше епик, со по 3 жолти картони, пресврти...се на се, како финале..Играта е игрива, барем за мене, на про, таман си е..Ќе пробам и на појако. Засега добива преодна оценка (y) Се мислам да почнам мастер со Стоук и да играм крајно дефанзивно и копачки како во реалноста, да видам како ќе биди...а и да не направам ништо барем да не се разочарам...прво со послаб клуб, па потаму си појак ;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Рабираш англиски? Компјутерот не ти ги подржува минималните спецификации за играта..
Лаптоп највероватно користиш. Оди на Нвидиа сеттингс на графичката тука има опција каде што можеш да одбериш дали Компјутерот автоматски бира помеѓу спориот чип на графичката кој е за обично работејне или да го одбере графичкиот чип. Активирај тука цело време графичкиот чип на Нвидиа да биде активиран и ќе оди.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Музикава што ја вметнале pesedit каде каде подобра од оригиналната на Konami. Секоја чест. :cuc:

М

Мартин^

Гостин
Сега засега први импресии....

Играв ЛШ со Јунајтед во група со Зенит, Копенхаген и Динамо Загреб...изиграв 5 нерешени се до последното коло кога во директен дуел со Копенхаген тепав 2-4, а водев 0-1 и губев 2-1. Последната утакмица беше епик, со по 3 жолти картони, пресврти...се на се, како финале..Играта е игрива, барем за мене, на про, таман си е..Ќе пробам и на појако. Засега добива преодна оценка (y) Се мислам да почнам мастер со Стоук и да играм крајно дефанзивно и копачки како во реалноста, да видам како ќе биди...а и да не направам ништо барем да не се разочарам...прво со послаб клуб, па потаму си појак ;)
И на оваа верзија (2013) неможе на Мастер лига да се менуваат тимовите ? Овоа не ми се свиѓа кај играта...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Моментот кога ќе примиш гол во 92-ра :pos:

Испаднав од Челзи у 1/8 во 3 сезона. Ги тепав 0-1, па изгубив 2-3. Голот го пимив буквално на крај, и реакцијата ми беше, нешо сосема најспротивно од ова. :cool:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Ај тука ќе прашам може ќе има некој да ми помогне. :)

Пред 2 недели ми донесоа ваков џоестик...

до пред 2-3 дена играв нормално немаше никаков проблем. Е сега има проблем со R2 копчето, кога одам во settings да си наместам контроли и кога стискам R2 покажува дека ги стиска копчето 3 и 4 а не R2?
Да не знаете како може да се среди ова па да играм пак асално на раат?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Ај тука ќе прашам може ќе има некој да ми помогне. :)

Пред 2 недели ми донесоа ваков џоестик...

до пред 2-3 дена играв нормално немаше никаков проблем. Е сега има проблем со R2 копчето, кога одам во settings да си наместам контроли и кога стискам R2 покажува дека ги стиска копчето 3 и 4 а не R2?
Да не знаете како може да се среди ова па да играм пак асално на раат?
Во сетингс нели можеш да си го средиш џојстикот. Во фолдерот кај што ти е инсталирано ПЕС отвори settings.exe

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Во сетингс нели можеш да си го средиш џојстикот. Во фолдерот кај што ти е инсталирано ПЕС отвори settings.exe
Епа таму де, може лошо се изразив во постот погоре.

Сликава од интернет ја најдов нема врска што пишува демо.

Кога го кликам R2 на џоестикот автоматски се кликаат 2 други копчиња, според сликава X и A.
Значи јас ќе ги направам контролите се нормално, само неможам кај ова RT на сликава да го ставам R2 од џоестикот.
Незнам што се деси одеднаш до пред некој ден супер работеше.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Пробај во Device Manager да го деинсталираш џојстикот па после напрај му рестарт и остај го џојситкот приклучан па ќе го инсталира од ново. Ако не ојт и тоа побарај драјвер за твојот џојстик.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
PESEdit.com 2013 Patch 1.1 - Released! комплетирани трансфери + Шпанска втора ... се чека уште Втора англиска и да се почне сериозно со Мастер лига :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Гледам сите сте почнале мастер лига, излезе Пес 2013 целосна верзија?

Kajgana Shop

На врв Bottom