Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Блазеси им кога имаат такви о.... корисници. :)

На гсм арена пишува на многу корисници им се гребел, зш така нели неможе да се изгребе па дури и видеа ставија, пак лажна реклама, а можеби кинезите нешто брцнале рака и пуштиле кинески Iphone 100% тоа е.:eek:
Ако некој купи у Македонија би сакал да го тестира дали стварно се гребе се надевам ќе го сподели тоа со нас.

Изгледа утнаа како со кецот, алуминиумот малце да го чепнеш со клуч се гребе пошто е мек метал. Требаше да одберат материјал како тој на Nokia E71 од позади

Изгледа утнаа како со кецот, алуминиумот малце да го чепнеш со клуч се гребе пошто е мек метал. Требаше да одберат материјал како тој на Nokia E71 од позади
Тоа на Нокиа Е71 е челик позади, буквално. Ќе беше многу тежок. Иако си го сакам Е71.

vо Prilep stignuva naredna nedela ke imam premiera pa ke vi kazam podetalno . Ali prilicno sum vozbuden od noviot izgled i moj prijateli sto go imaat vo USA vika sosema novo iskustvo .

vо Prilep stignuva naredna nedela ke imam premiera pa ke vi kazam podetalno . Ali prilicno sum vozbuden od noviot izgled i moj prijateli sto go imaat vo USA vika sosema novo iskustvo .
Ново искуство? Наместо со палецот, сега на тачот притискаат со средниот прст :D

Море купи некој од вас пошо планирам за нова година коа ќе има попусти да зеам па да видам дали се исплаќа,хаха :)

46282_418460521546862_596312582_n.jpg

знае некој одприлика по што цена ке се продава кај нас ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom