Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А болело кога ќе се изгуби со судиска одлука а? Е нека боли, болеше и кога ги поштеди Дауд од црвени картони кога им влегоа и на Рафаел и на Нани, можеше титулата да ја изгубиме таму, само што за разлика од тогаш сега опстанокот е битен :icon_lol: Затоа сега, еnjoy the show :ROFLMAO:
Јас се испричавам што ОВДЕ ќе прашам, меѓутоа чисто ме интересира:
Како е исто во поглед на оштетување кога ќе се додели црвен картон на безврска, со недоделување на црвен картон?

А, ако веќе „се израмнувате“ во „нефер делување“, нека ви текне на пеналот од 18 метри од Маскерано, па на црвениот картон... пак од Маскерано и тн.
....
и тн.
За да не идеме на оф топик на вашево место, одговори може и на останата тема, и на ПП, не е проблем.
Поздрав.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како е исто во поглед на оштетување кога ќе се додели црвен картон на безврска, со недоделување на црвен картон?

А, ако веќе „се израмнувате“ во „нефер делување“, нека ви текне на пеналот од 18 метри од Маскерано, па на црвениот картон... пак од Маскерано и тн.
....
и тн.
За да не идеме на оф топик на вашево место, одговори може и на останата тема, и на ПП, не е проблем.
Поздрав.
Па исто е, онака, се се враќа се се плаќа. Ќе се извлечеш 2-3 ситуации, еднаш ќе те стигне казната. И ние тогаш се осеќавме бесно ко вас ама никој од вас не призна дека Карагер требаше да си добие црвен иако бликаше крв од ногата на Нани. Тоа е.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

....
и тн.
Поздрав.
А бе какво израмнување, цигани како вас треба само да се газат и да се пукаат во фаца, и со судии ако треба!
Не туку ми глуми во наш фан клуб светица! Ајде мрш таму, оди и плачи!
Ми се гади од такви како тебе!

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
За Рафаел ми е мене повеќе мерак :)

Евра си играше солидно, мислам дека и атмосферата го крена, Рафаел и Рио беа вистински војници денес, првиов играше како вистински маж, вториов беше командант денес на одбраната, сите дуели ги доби и сите што пред 2-3 недели рекоа Рио да се пензионирал зошто изгубил осет за фудбал мислам дека сега се осеќаат многу грдо :icon_mrgr:

Против Њукасл да се избацат од игра Рафаел, Фердинанд, Евра, Керик, Сколс, Валенсија, РвП, Кагава. И Видиќ ќе го ставев тука ама уште тој треба да собира кондиција. Вака нешто би искочила во купов

Де Геа; Весели/Вермајл - Вутон - Видиќ - Бутнер; Брејди, Петручи, Клеверли, Велбек; Лингард, Енрикез/Ернандез
powell,ando,fletch,macheda????

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.815
ова циганиве скаузерски се патетични и смешни , само небото е граница за нивното ретардирано размислување .

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Па исто е, онака, се се враќа се се плаќа. Ќе се извлечеш 2-3 ситуации, еднаш ќе те стигне казната. И ние тогаш се осеќавме бесно ко вас ама никој од вас не призна дека Карагер требаше да си добие црвен иако бликаше крв од ногата на Нани. Тоа е.
И кога Овен излагаше сам пред Реина, чист старт позади од Карагер, само жолт картон..смешки. Се дешаваат на двете страни такви работи, ее едно време памнам Хипија у 4та минута кога го извадија, 4:0 дебаклот :icon_lol:, мераци.

Иначе честито победа на Енфилд, од играта не сум задоволен како да се плашат да нападнат, па и со играч повеќе ако не смиреше игра Сколс, пак ќе мачеа мака. Добри одбрани за Линдегард, и уште ми е несигурна одбраната на високи топки, се надевам ќе се среди. Картонот црвен заслужен, напалено дете изиграваше Сталоне и отиде крвнички и како што видов закасна да иде на топка, а пеналот недоволен контакт за пенал. Можеше и да не го свири и ќе си продолжеше натпреварот. Мора да почнат да играат пред да не здрват, ме нервира ваквиот пристап, кај и да е ќе се губат бодови ако играат лагано. Сепак, си го чекам јас Руни :).

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Кажете што ќе кажете Руни ваков онаков ама фали, фали многу. И кога не е во форма психички влијае неговото присуство на теренот врз другите. Доказ е натпреварот со Баерн кога играше повреден. Барем јас така мислам.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.013
Поени од реакции
67.909
Што е најжалната работа за дечкото, беше предупреден усно да намали тензија, кога помина без жолт картон, мислам дека врз Рафаел беше стартот, а тој и понатака продолжи со груба игра ...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Eric The King алал да ти е друже,ѓу утепа,,само не се мучи за џабе,и онака немаат капацитет да те разберат.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.481
Поени од реакции
31.025
ова циганиве скаузерски се патетични и смешни , само небото е граница за нивното ретардирано размислување .
Не за џабе се рекло дека скаузери се раѓаат љубоморни.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ги изглеав синоќа Match of the Day 1&2
Сите се сложија дека чисти му биле одлуките на судијата, марк лоренсон му дава 10од10,така да нек пукну душмани.
Судијава си судел и у саботата и вчера.Бил помошник на фулам-виган ,ваљда може така?:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ги изглеав синоќа Match of the Day 1&2
Сите се сложија дека чисти му биле одлуките на судијата, марк лоренсон му дава 10од10,така да нек пукну душмани.
Судијава си судел и у саботата и вчера.Бил помошник на фулам-виган ,ваљда може така?:icon_mrgr:
Da be, fourth official.

Kajgana Shop

На врв Bottom