Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.815
некој случајно да не може да го најде моментот пред пеналот на валенсија кога ги претрча сите во средина и кога испопаѓаа :D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Eric The King алал да ти е друже,ѓу утепа,,само не се мучи за џабе,и онака немаат капацитет да те разберат.
За искомлексирани копилиља ми е чест да ги дупам, нема за нив жал!
Инаку не се мачам, си правам да ми е интересно, јас ги дупам, тие мислат дека некако ќе ме испровоцираат и така, да помине времето братче;)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.549
Поени од реакции
3.604
И на мене многу ми фали Руни,знам дека не беше во добра форма но,тој на вакви утакмции знае со еден потег да реши утакмица!

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Liverpool hired Brendan Rodgers who was Swansea manager in the championship prior to getting them promoted to the premier league. They signed Fabio Borini who spent 2011 at Swansea in the championship. They signed Jojon Shelvey from Chalton who are now playing in the championship and They have also sent Jay spearing on loan to Bolton to gain some experience in the championship.

They're just getting a team together ready for next season in the championship. YSB

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.815
Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Па зар има подобро од ова ... :vozbud: .. нека цркнат душманите го зедоа сосе тестиси !!!!!

p.s. 4.25 .... ere it comez mate .. he is foking jamie carragher :pos: !!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Нова епизода од серијалот. :D

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Не са нормални жими све:D,ама ако тоа е љубов кон клубот,и кон својот омилен играч.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Хаахахаах морав некаков трибјут да му дадам на чоекот
butter-fingers.JPG
За 3мин толку

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Best CB I've seen. 1.5 legs is all he needs. Rolls Royce of a defender. Sheer class.

Коментар за Рио ;)

Rolls Royce of a defender

е баш тоа :нинџ:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ми пишаа неколку порака дека вчера не им пуштало Сопкастот, не ги логирал. Вака, ќе инсталирате VLC player тие што немате и ќе направите сопкастот да ви го дава преносот преку VLC. Како да направите, ќе најдете на клипов http://www.youtube.com/watch?v=A0tgL0365PE

Kajgana Shop

На врв Bottom