Хахаха, Pellissier што ни направи на сите од овие утакмици. Голови, асистенции, хет трикови. На овој му оди највеќе против Јуве... Ама сега ќе ги победиме, не смееме да си дозволиме киксови.AJDEEEEEEEEE JUVE!!! Da gi GAZIME i ovie shto gi mrazam MNOGU...
Od 2009 nemame pobeda protiv Kievo.. na poslednite 5 mecevi , 4 NERESHENI i 1 pobeda.
Se sekavam dobro na mecevite vo Bentegodi , pa i vo Torino .. KONECNO treba da gi polnime... FORZA RAGAZZI!
Па може Лусио да игра, место некој од овие, но според мене тешко дека ќе имаат проблеми со кондицијата, и 3цата се страшно издржливи играчи. Но сепак, не треба да се ризикува. И Лусио е многу квалитетен, така да мислам дека нема да има никакви проблеми ако тој игра наместо било кој од тројкаваOva e od FB stranata na Zuliani Spored mene treba da odmori nekoj od tie nazad pa ke ispocrkaat
Мора да се проба на овие утакмици со Лусио наместо Бонучи. Можи е стар Лусио ама сигурен сум дека може да издржи да игра централен од тројцата дефанзивци. Бонучи со Челзи беше убедливо најслаб, не само за автоголот, направи 2-3 непотребни фаули во опасната зона, имаше грешки во поставувањето на офсајд замките па мораше Барзаљи да го брка Хазард, а од друга страна Лусио можи многу подобро да ја контолира дефанзивната линија.Па може Лусио да игра, место некој од овие, но според мене тешко дека ќе имаат проблеми со кондицијата, и 3цата се страшно издржливи играчи. Но сепак, не треба да се ризикува. И Лусио е многу квалитетен, така да мислам дека нема да има никакви проблеми ако тој игра наместо било кој од тројкава
И за вториот гол беше крив, ако добро се сеќавам. Лошо изигра или топката се одби од него и пак дојде до Оскар, и после знаеме што се деси.Мора да се проба на овие утакмици со Лусио наместо Бонучи. Можи е стар Лусио ама сигурен сум дека може да издржи да игра централен од тројцата дефанзивци. Бонучи со Челзи беше убедливо најслаб, не само за автоголот, направи 2-3 непотребни фаули во опасната зона, имаше грешки во поставувањето на офсајд замките па мораше Барзаљи да го брка Хазард, а од друга страна Лусио можи многу подобро да ја контолира дефанзивната линија.
Вториот гол беше нешто налик како Пепе против, Наполи но далеку подобар за око.И за вториот гол беше крив, ако добро се сеќавам. Лошо изигра или топката се одби од него и пак дојде до Оскар, и после знаеме што се деси.
Да, ама и Лусио е сепак стар и незнам дали е доволно спремен да изигра утакмица на тоа ниво, додека физичката спремност на Бонучи не треба ни да се дискутира. А и сепак, голем притисок имаше врз него. Беше централен дефанзивец во одбрана со 3 дефанзивци, и ако не се лажам ова е негово деби во ЛШ. Лео е играч што знае како да одигра, но се сложувам дека некогаш прави непотребни фаули, но тоа ќе се среди.Мора да се проба на овие утакмици со Лусио наместо Бонучи. Можи е стар Лусио ама сигурен сум дека може да издржи да игра централен од тројцата дефанзивци. Бонучи со Челзи беше убедливо најслаб, не само за автоголот, направи 2-3 непотребни фаули во опасната зона, имаше грешки во поставувањето на офсајд замките па мораше Барзаљи да го брка Хазард, а од друга страна Лусио можи многу подобро да ја контолира дефанзивната линија.
За нокаут фазата во ЛШ кога ќе играме против големи напаѓачи како Игуанин,Бензема, Ван Перси, Гомез.... многу ќе биди подобро да ги чува Лусио, и Буфон изјави дека треба да се подобро одбраната.
Ама затоа, како што кажав погоре, физички поголеми и побавни напаѓачи можи да ги стави в џеп.Да, ама и Лусио е сепак стар и незнам дали е доволно спремен да изигра утакмица на тоа ниво, додека физичката спремност на Бонучи не треба ни да се дискутира. А и сепак, голем притисок имаше врз него. Беше централен дефанзивец во одбрана со 3 дефанзивци, и ако не се лажам ова е негово деби во ЛШ. Лео е играч што знае како да одигра, но се сложувам дека некогаш прави непотребни фаули, но тоа ќе се среди.
Имам заприметено дека кога нема доволно активност на форумов јуве секогаш победува ), а кога се очекува премногу не се толку активни во играта ... така да ни одговара.И каква е оваа неактивност на темава? Некако чудно ми е пред утакмица да нема активност на темата. Или сеуште нема доволно фанови онлајн
ете официјален составКе биде интересен меч, дефинитивно!
Немаме победа на последните 5 натпревари со Киево но мора да го срушиме ова, мора победа макар и со 2 тим да играме, Исла е овде а и Кваљарела ако стартува баш супер.
Мој тип: 2-0