Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Пирло најверојатно ќе одмара, Погба би можел место него, исто и Кваљарела би требало да стартува, Видал исто очекувам да не почне поради ситната повреда, така да ќе биде некое комбинирано тимче.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Пирло најверојатно ќе одмара, Погба би можел место него, исто и Кваљарела би требало да стартува, Видал исто очекувам да не почне поради ситната повреда, така да ќе биде некое комбинирано тимче.
на Исла можи да му се дај шанса во прв тим,солидно ги изигра тие 20тина минути со челзи

G

grande-juve

Гостин
на Исла можи да му се дај шанса во прв тим,солидно ги изигра тие 20тина минути со челзи
Ја би го пуштил цел втор тим, после киево имаме 3 јаки натпревари, барем сега нека се одморат.

Сторари - Лусио, Мароне, Касерес - Де Чеље, Џакерини, Погба, Падоин, Исла - Кваљарела, Матри

Мислам дека и повеќе од доволен е тимов за магарињава :)

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Ја би го пуштил цел втор тим, после киево имаме 3 јаки натпревари, барем сега нека се одморат.

Сторари - Лусио, Мароне, Касерес - Де Чеље, Џакерини, Погба, Падоин, Исла - Кваљарела, Матри

мислам дека е поврен, но не сум сигурен 100% :)

G

grande-juve

Гостин
мислам дека е поврен, но не сум сигурен 100% :)
Да :), за Џенова и Челзи не беше повикан, сега за Киево ќе видиме...
Инаку еве од фејсбук за судењето на Конте:
Одлуката за суспензијата на Конте е одложена ! - По 30 минутен настап на адвокатскиот тим на Конте, судот донел одлука да се одложи донесувањето на пресудата до 2-ри октомври. Оваа одлука е донесена, за правниот тим на Конте да добие повеќе време за собирање докази

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999

со нешто сличен ваков тим го тепавме милан на берускони купот :pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
После првото полувреме од Џенова не би се заебавал со тотално сменет состав, евентуално би му дал шанса на 1-2 играчи и ништо повеќе.
Е сега мислам дека Видал е еден сигурен за на клупа, а другите евентуално во нападот или Исла.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Ква си го заслужи стартното место против Киево уште во Средата против Челзи. За тоа време што изигра успеа да направи неколку добри шанси, и го постигна израмнувачкиот гол.

Видал е повикан за натпреварот со Киево, но најверојатно ќе биде на клупата за резервни играчи.

На Скај е најавено:

Буфон
Лусио--Бонучи--Киелини
Исла--Маркизио--Погба--Азамоа--Џакерини
Вучинич--Кваљарела

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ми се свиѓа тоа што Азамоа ќе игра на својата стандардна позиција во средината на теренот, и баш сакам да ја видам неговата продуктивност на овој дел од теренот... Мислам дека ако игра на оваа позиција ќе биде ѕверотиња, али ајде оди ти седни некој на клупа од Пирло, Маркизио или Видал :pipi: ...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Jas bi odel so 3-4-1-2 za ovaa utakmica da go vidime Giacch kako AM kade igra najdobro iako e SS po prirodna pozicija.
--------Barzagli --- Lucio ---- Marrone---
----------Asamoah--Pogba---Padoin---
-----------------------Giacch------
-------------Gio-------------Quagli..

Izgubiv malce verba vo Quagli posle povredata ama klasata ostanuva ova ke bide 'make it or break it' za Quagli mora da gi zakjuti kriticarite se nadevam ke me iznenadi i povrati doverbata bidejki znam deka e daleku najdobriot hibrid od SS i CF koj go imame.

Kajgana Shop

На врв Bottom