Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
У темава само за дудлање и курови почна да се збори... дајте нешто конструктивно аман више...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
^ Пример дека по мое мислење,Бен Арфа е моментално во 3 те најаки играчи во ПЛ,и дека редно е следна сезона да го менит клубот...

2

~2A

Гостин
^ Пример дека по мое мислење,Бен Арфа е моментално во 3 те најаки играчи во ПЛ,и дека редно е следна сезона да го менит клубот...
Значи ако отскокнува малку повеќе од другите,мора да се префрли во друг клуб?
Што ако не успее во другиот клуб,имаш голем број примери што пропаднале со промената на клубот...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Што ако не успее во другиот клуб,имаш голем број примери што пропаднале со промената на клубот...
Не е то одскоквење минимално.Едноставно,главен носител е на играва на Њукасл,веќе втора година со ред,заедно со Кабај.Играч со неверојатна брзина,техника,дриблинг,страшна лева нога,модерен тип на играч.И греота е да останит во клуб како Њукасл,цела кариера.НАвистина,многу играчи пропаднале,или ајде да речам,во појак клуб прикажале послаби игри него ли во претходниот.....ама имат и многу кои во појак клуб се развиле,и станале страшни играчи.И сигурен сум дека Бен Арфа ќе бидит таков,сигурен сум,но само ако го променит клубот .. :)

2

~2A

Гостин
Не е то одскоквење минимално.Едноставно,главен носител е на играва на Њукасл,веќе втора година со ред,заедно со Кабај.Играч со неверојатна брзина,техника,дриблинг,страшна лева нога,модерен тип на играч.И греота е да останит во клуб како Њукасл,цела кариера.НАвистина,многу играчи пропаднале,или ајде да речам,во појак клуб прикажале послаби игри него ли во претходниот.....ама имат и многу кои во појак клуб се развиле,и станале страшни играчи.И сигурен сум дека Бен Арфа ќе бидит таков,сигурен сум,но само ако го променит клубот .. :)
Добар играч е,а и во добар клуб е со богата историја,а исто така хард-кор навивачи. :pos:

П.с. ти што мислиш каков е Њукасл?

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Добар играч е,а и во добар клуб е со богата историја,а исто така хард-кор навивачи. :pos:

П.с. ти што мислиш каков е Њукасл?
Њукасл имат солиден тим,кој шо реално мојт да им замешат сметки на големава 4 ка,ама никако да им се прикључит во битка за титула.И претежно во вакви екипи,доаѓаат млади играчи,талентирани,игрет 2-3 сезони мн добар фудбал,и против слаби и против јаки екипи,и после си заминвет во појаки клубој.Иначе ,мене лично...најсимпатичен тим во ПЛ после Свонси ми се :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Да на пример земи го Торес :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не дека не е ставена сликата страница уназад.

Иначе знаев дека ќе биде јака утакмица:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom