Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Тотенхем се финансиски помоќна машинерија + го користат тоа што се во главниот град, Евертон се работнички клуб од индустриски град со финансиски проблеми. Така да треба Тотенхем каде каде да му бега на Евертон кога ќе се стават овие работи на вага.
Зборувам за успех на терен.И покрај тоа што е финансиски помоќен,пак нема нешто познајачно направено од Евертон.Ако ги ставиме на вага парите на арапите,Сити е најсилен клуб во светот.:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зборувам за успех на терен.И покрај тоа што е финансиски помоќен,пак нема нешто познајачно направено од Евертон.Ако ги ставиме на вага парите на арапите,Сити е најсилен клуб во светот.:)
Па тоа и јас викам, за на терен, не го гледаме од Тотенхем тоа што се очекува, и на толкави пари пак стагнација имаат :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ranomi кога треба да направиш нешто корисно нигде те нема.. :D Дај земи отвори тема за дербито во Недела да не те пријавам кај Biafran Jet Set хејтерот.. :D

S

Stivie G

Гостин
Ranomi кога треба да направиш нешто корисно нигде те нема.. :D Дај земи отвори тема за дербито во Недела да не те пријавам кај Biafran Jet Set хејтерот.. :D
Ми ги крадеш мислите бе :icon_mrgr:. Утре сум слободен па ќе направам една солидна тема ;).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom