- Член од
- 23 јуни 2011
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 339
па ке се радува, си вика еј дадов гол на најјаката екипа, наредната сезона сигурно ке ме зематАААА значи затоa Чирета се радувал, ете енигмата ја решивме.
Кој е овој бре? И дај немојте со иницијали се бунат луѓе ..Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето . Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките
директор на спортКој е овој бре? И дај немојте со иницијали се бунат луѓе ..
Ми се допаѓа потписов и ваков како што ми е сега. Како и да е ти благодерамНе бе се зезам еве ти потпис,да те дотераме до коска
Прегледај го приврзокот 49199
Јас не најдов ништо, ама баш би сакала да знам. Ако има некој информации нека кажува, има овде луѓе што се грижат xDима најави кој ке се повикани во ЛШ против Челзи ?
МАртинез не е за плукање. Имаше добра техника. Уште го памтама како везеше до пред да го заеби стапалото против сестрите.Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето . Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките