Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Го разбирам Чиро, не ме изненади тоа шо се израдувал кога постигна гол, дете уште е, искуство во Сериа А = 0, ова му е втор гол во Сериа А, уште е млад, имат уште многу за учење.
Точно така. Само постапката мене ми делуваше како да е резултат на гнев. И Џовинко имаше многу пати јадено трици дека не добил шанса ама ко даде гол му текна да се затни (возраст горе долу слична).

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На Чиро одма да му се стави бан ... А госпоѓицата што го сака Горан да го смени аватарот и да стави асален аватар ( со 3 ЅВЕЗДИ !!! ) :)

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Ништо не згеши Имобиле со радувањето, само одглуми дека има којзнае колку почит кон Џенова.На контрата од "неискуство" го промаши цел гол е сега втората топка му се фати некако и влезе, што да прави.Неколку пати се прегрна со Киелини, се поздрави со Буфон јасно му е каде припаѓа.До година ќе биде спремен за во Јуве ако не за прва постава барем Кваљарела би го заменил ако замине.
Честитки за победава одличен карактер прикажуваме, овај Карера како е запнат сака на Конте да му ја земе работата.:D
Во среда ќе биде уживање, не ми е важно кој ќе победи.Имам симпатии кон Челзи а и сигурно нема да зависи многу табелата од овој натпревар.Со Шахтјор ќе бидат одлучувачките бодови за пласман понатаму.Имаат страшно воиграни Бразилци со одличен тренер.

Да додадам за Чиро.Луѓе имате појдено на натпревар на стадион?Па постигна гол и навивачите го повикуваат да се поздрави, баш се слуша Имобиле, Имобиле....Дресот на Џенова го носи јас незнам што треба да направи, ништо страшно прослави гол, ние прославивме победа.Тој како да е 10 год ѕвезда во Јуве па сега замина во омразен клуб па не не испочитува.Глупости, без потреба ви е ова замарање.

F

FuckYouAll

Гостин
Точно така. Само постапката мене ми делуваше како да е резултат на гнев. И Џовинко имаше многу пати јадено трици дека не добил шанса ама ко даде гол му текна да се затни (возраст горе долу слична).
Не ми се верува дека е разочаран што не е во Јуве, тој пред да замине во Џенова изјави дека тоа му се допаѓа и дека ќе ја искористи оваа шанса за да се вратит во Јуве што е можно побрзо.
Немат причина да е гневен, сите знаат дека ова му е шанса да се докаже, и тој го знае тоа, сепак тоа радување јас би го нарекол дело на неискуство. :icon_mrgr:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Што му фали на мојот аватар?
Прочитај во мојот коментар погоре ....

( 3 ЅВЕЗДИ на знакчето ;) )

Иначе по она што го промаши Матри дефинитивно треба да му се даде шанса на Бендтнер тој вакви шанси не промашува .... Најголем потрошувач на топки ни е и шанси...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Подобра победа неможеше, 1-3 а сите 4 голови постигнати од играчи на Јуве.... if you know what i mean

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не најдов ваков де во тој момент еее... ке го сменам :) Еве сега го ставам овој :D Инаку фала за сликата, ми олесна
--- надополнето: 16 септември 2012 во 23:54 ---
Добро е сега? :)
Не е добро !! А доле во потписот ?? Некако ми бодат очи тие 2 ѕвезди хахаха ...
--- надополнето: 17 септември 2012 во 00:22 ---
Иначе јас не знам зашто ни е потребен класа напаѓач, просек од натпревар ни се 3 голови :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
И мене ми бодат очи двете ѕвезди на твојот аватар, зад Пирло :P
Епа една ѕвезда е, другите 2 не можат да се видат хехехе па мене ми е ради Пирло ...

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Подобра победа неможеше, 1-3 а сите 4 голови постигнати од играчи на Јуве.... if you know what i mean
АААА значи затоa Чирета се радувал, ете енигмата ја решивме.:pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Епа една ѕвезда е, другите 2 не можат да се видат хехехе па мене ми е ради Пирло ...
Наоѓај изговори сега :P
Патем најди ми нешто слично, онака јако за во потпис од ЈУВЕ и одма ги тргам тие 2 ѕвезди :D

Kajgana Shop

На врв Bottom