Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Овој Мирко Зоро какво чудовиште стана во Јуве, се сеќавам кога го зедовме колку се плукаше, просек, ово оно... и не само за него, за многу трансфери беше така, Марота слепецот просеци само купувал.... но ете не било се во парите.(колку само критично настроени членови исчезнаа од фан клубот)
Инаку интересно што Џио му препушти на Вучко да го шутира пеналот, од една страна може да значи дека не сака да шутира под притисок (тесен резултат) , од друга страна има респект кон постар/поискусен.
Сега Челзи е следеќи , само на искуство може да не победат, ако нашите се изгубат во целата возбуда, плус Челзи на домашен терен се доста тврд орев. Ќе биде интересно да се види дали Конте/Карера ќе изведат поденфанзивна стратегија, или ќе си играме стандардно.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427
Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето :). Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм :) ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките :)

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
АААА значи затоa Чирета се радувал, ете енигмата ја решивме.:pos:
па ке се радува, си вика еј дадов гол на најјаката екипа, наредната сезона сигурно ке ме земат

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето :). Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм :) ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките :)
Кој е овој бре? И дај немојте со иницијали се бунат луѓе .. :icon_lol:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
има најави кој ке се повикани во ЛШ против Челзи ?
Јас не најдов ништо, ама баш би сакала да знам. Ако има некој информации нека кажува, има овде луѓе што се грижат xD :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
МАртинез не е за плукање. Имаше добра техника. Уште го памтама како везеше до пред да го заеби стапалото против сестрите.

Kajgana Shop

На врв Bottom