Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Мирко Зоро какво чудовиште стана во Јуве, се сеќавам кога го зедовме колку се плукаше, просек, ово оно... и не само за него, за многу трансфери беше така, Марота слепецот просеци само купувал.... но ете не било се во парите.(колку само критично настроени членови исчезнаа од фан клубот)
Инаку интересно што Џио му препушти на Вучко да го шутира пеналот, од една страна може да значи дека не сака да шутира под притисок (тесен резултат) , од друга страна има респект кон постар/поискусен.
Сега Челзи е следеќи , само на искуство може да не победат, ако нашите се изгубат во целата возбуда, плус Челзи на домашен терен се доста тврд орев. Ќе биде интересно да се види дали Конте/Карера ќе изведат поденфанзивна стратегија, или ќе си играме стандардно.

Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето :). Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм :) ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките :)

АААА значи затоa Чирета се радувал, ете енигмата ја решивме.:pos:

па ке се радува, си вика еј дадов гол на најјаката екипа, наредната сезона сигурно ке ме земат

Денес ама аплата беше филмот да се извади рутинска победа без многу замор за да се штедат за со Челзи арно ама пустиот наш Чиро ни го еба планчето :). Вучинич стално сум го бранел и уште кога идеше и сите плукаа класата е вечна формата привремена и ете се исплаќа. Марота не прави со Патричи трансфер на слепо освен Мартинез на кога да потсетам инситираше Дел Нери ма да Марота требаше да го блокира тансферот како ДС ама како и да е било поминало. Чупето погоре го сакативте потпис аватар следно автограм :) ? хх позз знам не сум мн активен ама то прат америките :)

Кој е овој бре? И дај немојте со иницијали се бунат луѓе .. :icon_lol:

3p5gg6.jpg

има најави кој ке се повикани во ЛШ против Челзи ?
Јас не најдов ништо, ама баш би сакала да знам. Ако има некој информации нека кажува, има овде луѓе што се грижат xD :D

МАртинез не е за плукање. Имаше добра техника. Уште го памтама како везеше до пред да го заеби стапалото против сестрите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom