Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
^ Кому му е гајле што правеле и како размислувале кретеноидните фанови на Јунајтед?? Мене сега ме интересира Ливерпул.
Сакам РЕЗУЛТАТИ!! Р-Е-З-У-Л-Т-А-Т-И!!!
Ако не ги добиеме наредните два меча има сите упм да одите! :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
^ Кому му е гајле што правеле и како размислувале кретеноидните фанови на Јунајтед?? Мене сега ме интересира Ливерпул.
Relax.Еве ти.
http://www.rezultati.com/
:ROFLMAO:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Стварно мисиш дека можеме да ги тепаме Јунајтед? Јас досега оптимист бев ама веќе не. Поарно уште сега да одиме упм. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Не ме нервирај
--- надополнето: 16 септември 2012 во 00:22 ---
Стварно мисиш дека можеме да ги тепаме Јунајтед? Јас досега оптимист бев ама веќе не. Поарно уште сега да одиме упм. :D
Ќе бидам коректен и ќе сочекам

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако не те интересира не слушај...

А за другото, викни погласно (напиши со поголем фонт), може ќе стигне до Роџерс или Хенри...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Мислам дека Чедомир Јаневски подобра работа ќе завршеше и повеќе поени ќе имавме после 4 кола со него отколку со месијава Роџо..а они двајцана помошници кога ќе му ги видам ми се темни,такви црепови мајка еднаш раѓа..Трио фантастико се..
--- надополнето: 16 септември 2012 во 02:01 ---
Кој се не дојде да седи на клупава наша.. ццц фаца роштиљ,памет у минус..се гледа дека ќе ја оправат работата..

ccccccccccc.jpg

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Последниве месец дена, фудбалот шо го глеам и го бодрам, Ливерпул исто ко со Македончето. Правиме акции, правиме, играме, трчаме, ствараме добра игра, али голот го примаме од другите шо не играат ич. Дај нека не огрее сонце и нас малце мајка му стара, нека не играме добро ако треба, али барем да тепаме...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Suarez late goal, saves Liverpool from another embarassing defeat....
За мене ова би бил перфектен наслов на некој весник впонеделник во Англија....
Ах бе Пепе, Пепе, не е можно колку лошо браниш дај поправи се.....
Џерард- Времето истекува, се плашам оти ќе заминиш во пензија без да го исполниш твојот сон а и сонот на секој скаузер-титула во ПЛ...
Суарез-единствената светла точка досега, не дека кизнеј каков гол даде ама гол си е гол....
На крајот на краиштата воопшто не игравме лошо (посебно во второ полувреме) ама исто мислам оти не заслуживме повеќе од бод...Роџерс сеуште има 110% поддршка од мене ама мораме да се подобруваме, не ми е јасно кој к*р бараше да го игра Џонсон лев бек (заради него првенствено падна голот) ама тоа е, сите се делумно криви за ситуацијава....
П.С. Толку од мене од задутре почнувам со факултетот и тешко ќе доаѓам до интернет што значи и намалено пишување на форумов...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
алоо замена викате да прави па кој да стави на клупа све со две леви се и кели кога е прв состав типот е трол невиден одбрана бутка некако али коа ке тргне напад незнае кај тера

реина тиибам... нека брани уште некоа утакмица вака да направам уште некоја пара по кладилнициве :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
алоо замена викате да прави па кој да стави на клупа све со две леви се и кели кога е прв состав типот е трол невиден одбрана бутка некако али коа ке тргне напад незнае кај тера

реина тиибам... нека брани уште некоа утакмица вака да направам уште некоја пара по кладилнициве :icon_lol:
Ја се надевав на некоја магична ротација од типот на Асаиди да влезе место Кели, Џонсон да отиде на десен бек, Даунинг лев бек, Асаиди лево крило и сите тројца да имаат офанзивни задачи во последните 10 минути. Али не го дочекав тоа....

Г

Гучи

Гостин
Ја се надевав на некоја магична ротација од типот на Асаиди да влезе место Кели, Џонсон да отиде на десен бек, Даунинг лев бек, Асаиди лево крило и сите тројца да имаат офанзивни задачи во последните 10 минути. Али не го дочекав тоа....
Исто размислуваме :D Само место Борини, Ален надвор. Значи Борини и Суарез напад, крила Стерлинг и Асаиди и Џонсон и Даунинг офанзивни бекови.
Али џабе си праиме филмчиња сеа, готово е..

S

Stivie G

Гостин
]
И сега ќе дојди Ranomi и ќе речи оптимист сум. Па ќе треба едно групно тепање да му удриме :coffee:
Раноми после дуелот со Јунајтед реши еден месец да не го гледа Ливерпул. Ми е смачено од стативи и неискористени шанси и тоа како противникот од една шанса постигнува гол.....
Но и покрај се јас останувам оптимист :pipi: ...

Во врска со Далгиш сите оние кои сакавте да биде отпуштен сега сфакате дека тоа било голема грешка....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Раноми после дуелот со Јунајтед реши еден месец да не го гледа Ливерпул. Ми е смачено од стативи и неискористени шанси и тоа како противникот од една шанса постигнува гол.....
Но и покрај се јас останувам оптимист :pipi: ...

Во врска со Далгиш сите оние кои сакавте да биде отпуштен сега сфакате дека тоа било голема грешка....
Изгледа само ти оптимист остана... :coffee:. А Далглиш заслужено го отпуштија само грешка беше што не дојде Бенитез.

Kajgana Shop

На врв Bottom