Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека е време за Коатес. За жал Агер-Шкртел партнерството не работи под Роџерс, само под Кени работеше...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Мислам дека е време за Коатес. За жал Агер-Шкртел партнерството не работи под Роџерс, само под Кени работеше...
Под Роџерс можеби и прекидачите за струја во ходниците низ Енфилд не работат, не само Агер - Шкртел.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Катастрофа. Според мене Борини е дупка. Не се користат доволно добро дадените пари за трансфери. Ален си е добар, ама требаше да се земат и Гастон Рамирез и Демпси.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас логиката во крилното играње на Борини ја наоѓам во ... тоа што Суарез да би играл таму, помалку би се враќал назад за дефанзивни задачи. Борини е затоа ставен таму, а Суарез на шпиц.

Ама не ја гледам логиката пак, зошто е Борини земен воопшто.
А тоа е страшното поглавје од романот на Роџерс.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Јас логиката во крилното играње на Борини ја наоѓам во ... тоа што Суарез да би играл таму, помалку би се враќал назад за дефанзивни задачи. Борини е затоа ставен таму, а Суарез на шпиц.

Ама не ја гледам логиката пак, зошто е Борини земен воопшто.
Јас ако ја гледав добро утакмицата, мислам дека Борини играше шпиц, а Суарез беше крило. И пак не можиме гол да дајме, а игравме добро!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас ако ја гледав добро утакмицата, мислам дека Борини играше шпиц, а Суарез беше крило. И пак не можиме гол да дајме, а игравме добро!
Не не, општо. Сега Роџерс пробува да го смени тоа, ама не ваљда, заради напоменатите причини афрокс.

Утнато е све...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Сега е заплетот, кулминација во Јануари.

Инаку Борини е класичен шпиц да ја турне топката во гол, апсолутно нема што да тражи на крило, ова само Роџо го нема сфатено

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Ќе бидам краток.
Роџерс или стварно е имбецил или се обидува со сите сили да глуми имбецил!! Му кажал некој дека има право на 3 измени да му ебам јас племето негово неписмено??? Асаиди зошто го купи, за украс?? Сусо го зема со тимот за на трибини да седи и пуканки да јади? Пачеко колку и да е добар нема да го земи. Со едни па исти играчи игра. Да дај Господ по можност цел тим да ни се повреди па да го видам тогаш шо ќе прај дибек дибекосан!!!! :mad: Наредна утакмица или победа или отказ!
Изговори во тоа како е потребно време е само класично бладање и тресење зелени. Како бе на Шенкли, Пејсли, Еванс, Далглиш, Бенитез, Улие па дури и на Хоџсон не им требаа толку утакмици за да победат???? Ваков старт сме немале 100 години уназад. Кретени!!!

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Џерард: Нема да помине уште многу време додека почнеме да се адаптираме. Не сме многу далеку од првата победа!
Има надеж :tapp:

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Шо е најтрагично не игравме воопшто лошо! Незнам шо е проблемот шо неможиме да реализираме шанси, па дете мало ќе погоди од пред гол ние неможиме.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ако се сеќавате, а знам дека се сеќавате (хахах), Ливерпул под водство на КИНГ Кени беше доминантен во... ако не 38, бар 34 утакмици ланската сезона.

Така да, не треба да има никакви „олеснителни околности“ за Роџерс. Ниту за резултатите. Не вреди ништо играта сама по себе.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ќе бидам краток.
Роџерс или стварно е имбецил или се обидува со сите сили да глуми имбецил!! Му кажал некој дека има право на 3 измени да му ебам јас племето негово неписмено??? Асаиди зошто го купи, за украс?? Сусо го зема со тимот за на трибини да седи и пуканки да јади? Пачеко колку и да е добар нема да го земи. Со едни па исти играчи игра. Да дај Господ по можност цел тим да ни се повреди па да го видам тогаш шо ќе прај дибек дибекосан!!!! :mad: Наредна утакмица или победа или отказ!
Изговори во тоа како е потребно време е само класично бладање и тресење зелени. Како бе на Шенкли, Пејсли, Еванс, Далглиш, Бенитез, Улие па дури и на Хоџсон не им требаа толку утакмици за да победат???? Ваков старт сме немале 100 години уназад. Кретени!!!
Брат не се нервирај ,сега сме до 4-та страна(4-то коло) до 180 има ехе -хеее:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Ако се сеќавате, а знам дека се сеќавате (хахах), Ливерпул под водство на КИНГ Кени беше доминантен во... ако не 38, бар 34 утакмици ланската сезона.

Така да, не треба да има никакви „олеснителни околности“ за Роџерс. Ниту за резултатите. Не вреди ништо играта сама по себе.
Извини професоре ама тука не си во право. Имаше доминација на почетокот на сезоната ама немаше реализација (слично како сега) а после тоа немаше ни игра
--- надополнето: 15 септември 2012 во 23:22 ---
И сега ќе дојди Ranomi и ќе речи оптимист сум. Па ќе треба едно групно тепање да му удриме :coffee:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343

Kajgana Shop

На врв Bottom