Normalno e da ima soglasnosti i nesoglasnosti ako smetas deka temata treba da premine vo nesto drugo togas mozis slobodno da si ja probas srekata na drugo mesto .Мислам дека треба темава да се префрли во сеир и игри
СЛУШАЛКИТЕ ПАК ИМ СЕ САМО ОД ПЛАСТИКА?!?!?!?Слушалките се преценети како и се друго од Apple...
http://gizmodo.com/5943222/apple-earpods-review-less-terrible-still-garbage?popular=true
Дефинитивно не вредат да се купат само слушалки.
Ова саркастично беше кажано.Normalno e da ima soglasnosti i nesoglasnosti ako smetas deka temata treba da premine vo nesto drugo togas mozis slobodno da si ja probas srekata na drugo mesto .
Слабо на овој форум со тролови како тебе.Морав, иначе болен ќе легнев. Се смеев 2 саати
П.С. Нешто магистаров слабо со постови откога излезе 5кава ?
Хаха најверојатно и не си користел Самсунг s3 и 4s, бидејќи ајфонот е далеку побрз, има подбри апликации, за една класа подобар тач и далеку подобра камера... Подобро htc one x отколку шљамсунг ( кога веќе нејќеш ајфон).Искрено, ако се фрлаат веќе толку многу пари за телефон тогаш Samsung S3 дефинитивно ги заслужува парите. За iPhone 5 неможам да кажам каков ќе биде додека не го фатам во раце, ама со оглед на тоа што го читам деновиве по интернет нема некои значителни разлики од 4S и 5. Братучедка ми има iPhone 4S а еден другар пред недела дена си купи Samsung S3, сум ги работел и двата истовремено и разликата е како ден и ноќ. Самсунгот го шиба на Ајфонот скоро во се.
Нема ништо, скоро се е по старо како и 4S, само што е extended а bit !!Мислиш има нешто да се каже за iPhone 5?
Епа тоа е тоа. Али па, распродадена е првата пратка уште од сега...Нема ништо, скоро се е по старо како и 4S, само што е extended а bit !!