Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Да се изјаснам, не го хејтам Ајфонов 5, баш напротив пред неколку дена го купив Ајфон 4с и мислев ќе ми биде криво зошто не ја почекав 5кава, но за среќа нема многу разлика и некои драстични работи па ми олесна. :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Слушалките се преценети како и се друго од Apple...
http://gizmodo.com/5943222/apple-earpods-review-less-terrible-still-garbage?popular=true

Дефинитивно не вредат да се купат само слушалки.
СЛУШАЛКИТЕ ПАК ИМ СЕ САМО ОД ПЛАСТИКА?!?!?!?

Jesus fucking christ... Си мислев дека овојпат ги направиле од гума и создале некој нов тип на слушалки (барем со ова ќе можеа да се пофалат во одделот за инвентивност), али овие изгледа апла кур ги боли за муштериите (што е нели и нормално, пошто муштериите и онака им се глупи).

Мислам... Која е логиката во 2012та година уште да тераат со обични пластични слушалки :facepalm:

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Normalno e da ima soglasnosti i nesoglasnosti ako smetas deka temata treba da premine vo nesto drugo togas mozis slobodno da si ja probas srekata na drugo mesto .
Ова саркастично беше кажано.
БТВ, овде си ја пробувам среќата ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Apple = best hardware of china

Samsung = smartest Android phone of China

Result Apple vs Samsung = 1:2

One star hardware and metal case

Two star hardware and price

Iphone Vs Android user app same.

Dali vredi da se kupj apsolutno ne se dodeka cenitr ne se namalat parite za djabe ne treba da se frlaat.

Pogolem displej i nema flash fak no.

Baska ako sakate da go frlite vasiot win 7 vo gjubre zemete si tablet.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Искрено, ако се фрлаат веќе толку многу пари за телефон тогаш Samsung S3 дефинитивно ги заслужува парите. За iPhone 5 неможам да кажам каков ќе биде додека не го фатам во раце, ама со оглед на тоа што го читам деновиве по интернет нема некои значителни разлики од 4S и 5. Братучедка ми има iPhone 4S а еден другар пред недела дена си купи Samsung S3, сум ги работел и двата истовремено и разликата е како ден и ноќ. Самсунгот го шиба на Ајфонот скоро во се.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Што ако сите имаме Samsung S3 kako би изгледал светот на smartphones . HTC има 300 телефони но зошто никој досега не го споменал и не направил компарација со iphone или samsung . Дали лидери останаа само apple со 5 телефони или samsung so 300 телефони . Не е суштината само да создаваш суштината е да знаеш што создаваш . A тоа го потврди Steve Jobs ви препорачувам да ја прочитате неговата биографија и секогаш ќе го имате за пример во вашиот живот . :)

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Морав, иначе болен ќе легнев. Се смеев 2 саати :)
П.С. Нешто магистаров слабо со постови откога излезе 5кава ? :pos::pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Морав, иначе болен ќе легнев. Се смеев 2 саати :)
П.С. Нешто магистаров слабо со постови откога излезе 5кава ? :pos::pos:
Слабо на овој форум со тролови како тебе.

Исто и на gsm форумот слабо, веројатно се накотивте истите ликови со различни никови.
Мислиш има нешто да се каже за iPhone 5? :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
642
Искрено, ако се фрлаат веќе толку многу пари за телефон тогаш Samsung S3 дефинитивно ги заслужува парите. За iPhone 5 неможам да кажам каков ќе биде додека не го фатам во раце, ама со оглед на тоа што го читам деновиве по интернет нема некои значителни разлики од 4S и 5. Братучедка ми има iPhone 4S а еден другар пред недела дена си купи Samsung S3, сум ги работел и двата истовремено и разликата е како ден и ноќ. Самсунгот го шиба на Ајфонот скоро во се.
Хаха најверојатно и не си користел Самсунг s3 и 4s, бидејќи ајфонот е далеку побрз, има подбри апликации, за една класа подобар тач и далеку подобра камера... Подобро htc one x отколку шљамсунг ( кога веќе нејќеш ајфон).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема ништо, скоро се е по старо како и 4S, само што е extended а bit !! :LOL:
Епа тоа е тоа. Али па, распродадена е првата пратка уште од сега...

Што да правиш, дур го купуваат ваквиот подобрен телефон (еволуција место револуција), Apple ќќе си кулираат и нема да се замараат.

Kajgana Shop

На врв Bottom