Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Овој Ајфон според мене требаше да биде 4С ама тоа е сакаат повеке пари со небтини додатоци.Како и да е,јас си останувам на четворката бидејки би било глупо да дадам 40+ илјади за подолг екран и подобра камера.

Знам дека нема. Туку тој да ми каже каде има.... :pos::pos::pos:

Има една продавница кај нас во село ја викаме eBay. Од таа продавница јас ги купувам моите 2 телефони наназад. :pipi:

Има една продавница кај нас во село ја викаме eBay. Од таа продавница јас ги купувам моите 2 телефони наназад. :pipi:

А што продаваат тие, чорапи, тегли ајвар и Ајфони. :pos::pos::pos:

Гледам во секој пост го испофали тој нокиа лумиа 920.
Меѓутоа се откри лагата на нокиава.

http://socialbarrel.com/nokia-admits-fake-lumia-920-stabilized-video-investigates-itself/43576/

Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.

Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?

Еве ти еден тест со лумиата

Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.

Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?

Видеото вооошто не е фејк. И од нокиа признаваат дека направиле така, дури и се извинуваа.

http://www.foxnews.com/tech/2012/09/06/nokia-admits-faking-video-for-new-lumia-smartphone/

Ова не го кажувај пред други, ќе ти се смеат.

Тотално разочарување. Можеби затоа што се научивме да очекуваме премногу од Apple.
iPhone 5 ми се допаѓа единствено затоа што ќе ги намали цените на iPhone 4S.
Големите очекувања носат и големи разочарувања !

ако сакаш 4s . Јас имам бел 16 gb . Но нема jailbrake. Работи на t mobile без никаков gevey sim . Donesen od anglija mi e pa ko ke go prodavam odprilika za mesec dena . Ili nekoj drug ako ima neka ti ponudi . pozdrav
--- надополнето: 15 септември 2012 во 09:19 ---
Iphone корисници . ќе кажам едно допирот со метал и стакло секогаш ќе го поврзува човекот и од историска вредност но и од современ карактер , за тоа се apple свесни затоа и антрополошки ги разгледуваат потребите на луѓето . iphone е одамна повеќе од потреба . :)

Eqft.jpeg

:pos::pos::pos::pos::pos:

Барем сега ќе можеме да го земеме Iphone 4 за 1/2 цена. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom