League of Legends

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја играм лагано, само со Ryze. Таман ми е, пошто дозволува добри комбинации на магиите што ми се допаѓа.

Е сега, ми се свиѓа тоа што е доста кулирачка игра. Може да сме 4 на 5, пак да тепаме (играм строго со другарче, иначе тапа ми е сам). Сите работи кои ги сметав за ретардирани сега ми се интересни, на пример гледам 2 непознати херои (првпат во живот), фаќам да го тепам помалиот (ептен слаб и никаков), испаѓа тој бил тенкот. Или ќе влезам да ганкам во грмушка и оддеднаш 5 души ме фаќаат. :D

Има и многу ретардирани играчи, во смисла знаат да склопат ајтеми, да крипаат и да праат ks, ама па немаат ни Т од тактика. Со моите дота финти, често сум лидер у шума. :0
Значи, добива thumbs up од мене за кежуал плеј.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја играм лагано, само со Ryze. Таман ми е, пошто дозволува добри комбинации на магиите што ми се допаѓа.

Е сега, ми се свиѓа тоа што е доста кулирачка игра. Може да сме 4 на 5, пак да тепаме (играм строго со другарче, иначе тапа ми е сам). Сите работи кои ги сметав за ретардирани сега ми се интересни, на пример гледам 2 непознати херои (првпат во живот), фаќам да го тепам помалиот (ептен слаб и никаков), испаѓа тој бил тенкот. Или ќе влезам да ганкам во грмушка и оддеднаш 5 души ме фаќаат. :D

Има и многу ретардирани играчи, во смисла знаат да склопат ајтеми, да крипаат и да праат ks, ама па немаат ни Т од тактика. Со моите дота финти, често сум лидер у шума. :0
Значи, добива thumbs up од мене за кежуал плеј.
Mило ми е шо и даде шанса.
“Резервирај го“ и другиот палец за 30ти левел коа ќе стигнеш ранкд да играш.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Mило ми е шо и даде шанса.
“Резервирај го“ и другиот палец за 30ти левел коа ќе стигнеш ранкд да играш.
Не знам дали би играл ranked, вака за кежуел ми е топ, на Дота играм јаки партии и нервози паѓаат ептен.

Дај предложи ми некој друг добар херој како за почетник (сакам некој спамер магионичар) за да ги импресионирам овие со кои играм дека сум паметен... :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам дали би играл ranked, вака за кежуел ми е топ, на Дота играм јаки партии и нервози паѓаат ептен.

Дај предложи ми некој друг добар херој како за почетник (сакам некој спамер магионичар) за да ги импресионирам овие со кои играм дека сум паметен... :D
Спамер и почетнички, картус.
И Veigar купи си го. Нешо ми вика дека ќе ти се истакнат квалитетите од дота со него.

H

HoT IcE

Гостин

Veigar, Annie, Morgana, Ryze за почеток ти се најдобри, за потоа мора да научиш да ја возиш ЛеБланк, нема ништо да те тепа, али пази ЛеБланк е најтешкото АП за играње.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Veigar, Annie, Morgana, Ryze за почеток ти се најдобри, за потоа мора да научиш да ја возиш ЛеБланк, нема ништо да те тепа, али пази ЛеБланк е најтешкото АП за играње.
“али пази ЛеБланк е најтешкото АП за играње.“
Шо е со муабетов пер? Многу ми е петто оделенски.

H

HoT IcE

Гостин
“али пази ЛеБланк е најтешкото АП за играње.“
Шо е со муабетов пер? Многу ми е петто оделенски.
Може лесно да се испогуби играјќи ја, ќе се нервира зошто дал 3150 за неа и ќе мисли дека е тапа играва, затоа што е тешка за играње доста.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Nikot mi e Tromadon koj e za igranje neka me add ne sym jak player ama mozbi ke se drzam :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Може лесно да се испогуби играјќи ја, ќе се нервира зошто дал 3150 за неа и ќе мисли дека е тапа играва, затоа што е тешка за играње доста.
Педер. Дота има играно мац. Не е од вчера, чилај си :)
И for the record, не е ама ич тешка за играње.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Тапа е ЛБ бе, лејт гејм едноставно никаква корист нема од неа.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тапа е ЛБ бе, лејт гејм едноставно никаква корист нема од неа.
Абе кежуал играат луѓе, знаете.
Се гледате во ефикасност е*ате.
Ја играм шо ми интересно, кога ми е интересно, како ми е интересно.
Ако сте заборавиле, игрите треба да бидат забавни.

H

HoT IcE

Гостин
Абе кежуал играат луѓе, знаете.
Се гледате во ефикасност е*ате.
Ја играм шо ми интересно, кога ми е интересно, како ми е интересно.
Ако сте заборавиле, игрите треба да бидат забавни.
Ја почнав да забегувам, превише се нервирам дур играм, веќе не ми е забавно ич. Се испокарав со половина другари, кога играме се игра себично, а е тимска игра итекако потребна, ја си тепам РЕД он ќе дојде од километар ипол да ми украде ред, или пак тепање КС да ми направат, и многу се нервирам така и се карам констатно.
За фокус во team fights да не зборувам, нема никаков фокус освен кога треба КС да се направи.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја почнав да забегувам, превише се нервирам дур играм, веќе не ми е забавно ич. Се испокарав со половина другари, кога играме се игра себично, а е тимска игра итекако потребна, ја си тепам РЕД он ќе дојде од километар ипол да ми украде ред, или пак тепање КС да ми направат, и многу се нервирам така и се карам констатно.
За фокус во team fights да не зборувам, нема никаков фокус освен кога треба КС да се направи.
Дифолт. :D Затоа играње само со сериозен тим. И ја неам играно месец дена ради тоа.
Замисли ги моите нервирања пошо ја увек играм normal solo. Нубови колку сакаш.

H

HoT IcE

Гостин
Дифолт. :D Затоа играње само со сериозен тим. И ја неам играно месец дена ради тоа.
Замисли ги моите нервирања пошо ја увек играм normal solo. Нубови колку сакаш.
Јас кога играм normal solo помалку се нервирам бидејќи ќе ме потресат некои unknown noobs, а вака се дупло нервирам кога ќе земам во предвид колку време играат ЛОЛ и Дота, и сеуште не научиле и не ја сфатиле поентата на тимско играње и тимско тепање. Многу сум живчан, и си викам све, ај бе не се замарам, голема работа, и се така до следно играње кога ќе ме накурчат пак со некој испад.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
HoT IcE :
Шо е форава со ks? Сериозен си?
Преку кур од тоа срање ебате. ЛОЛ е ТИМСКА игра , нема тука кс!
Не ми е јасно коа ме таргетираат мене у тим фајт, Ти си го донел непријателон до третина енергија, и ја треба да го остаам он да ме млати , додека ти не го утепаш , да пазам СЛУЧАЈНО да не му дадам final blow?!? WTF!!!
Коа ќе видам дека некој пишуе "report ks" у чат, инстант игнор, и цела поента на тимска игра се усерува.

И да, знам дека има тактики , као кој да се фида највише за да има тимот најголем бенефит у ендгејм и шотијазнам , али тој муабет играј си го на рекнд .. немој на нормал да ми труеш забавата.
</rageoff>

Kajgana Shop

На врв Bottom