League of Legends

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
LET'S GO SAINT , LET'S GO ! :) дефинитивно Crs :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Каква партија се изигра сеа... Hotshot најлош џанглер у историја. Пак нека го бркаат Saint.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Втората партија од полуфиналето Counter-Logic Gaming против Team Dignitas траеше 76 минути,негде коа им ги турнаа двете кули средина на CLG го исклучив стримот за 50 минути подоцна да видам дека сеуште се играт натпреварот...

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Многу добро изиграа TSM, ќе ги видиме против M5,SK,CLG.EU

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Garen - From 1350 to 450IP
Caitlyn - From 6300 to 4800IP
Maokai - From 6300 to 4800IP
YiaH

H

HoT IcE

Гостин
Garen - From 1350 to 450IP
Caitlyn - From 6300 to 4800IP
Maokai - From 6300 to 4800IP
YiaH
Време беше ја поевтинат Кејтлин, многу слаб херој а превисока цени, ептен ја исфорсираа на ФРЕЕ ама изгледа никој не ја зима, ако се ја прашувам и 4800 е многу, треба на 3150.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Време беше ја поевтинат Кејтлин, многу слаб херој а превисока цени, ептен ја исфорсираа на ФРЕЕ ама изгледа никој не ја зима, ако се ја прашувам и 4800 е многу, треба на 3150.
treba 1350 ne 3150 herojot postar od aristotel ebate

H

HoT IcE

Гостин
Јас морам да си ја купам Шивана, многу интересен херој за играње ми е, таман ќе ми одговара за рунес што ги имам купено.
Инаку заборавив да пишав, наместо за AD Carry, се предомислив и си купив рунес за AD Tank.
Untitled.jpg
Ги имам купено Мундо, Гарен и Сион засега и ги играм како АД Тенкови, го имам и Tryndamere ама не знам дали некој го игра ко АД Танк и колку е добар, засега овие, сакам да ги купам Шивана и Јорик мислам дека и они се одлични за АД Тенкови, ако имате некој совет, идеја или препорака за добар АД тенк слободно искажете се.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Тој Rune page ти е топ за Шиваната. Јас ја играв ептен баш со таков пејџ и газев. Ќе си земеш smite и exhaust и во џунгла партали правиш. Кога сакаш идеш и крадеш кај нивната џунгла, коа сакаш ганкаш. Пожелно е тимот да има барем малце CC (crowd control) иначе многу потешко ќе ти идат ганковите.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Шивана е топ за џангл. Се слагам со Гојак за егзост и смајт, само никогаш не се осмелувај да ја играш топ.. мислам мене ми е многу глупа кога ја играм топ, џангл е најпогодно. Key of gank за Шивана е да ги погодиш со 3тата (armor reduce) . Најтешко е ганк против херој со блинк или stun (Jax, ezreal..e.t.c)

H

HoT IcE

Гостин
Јорик е следниот што ќе го земам најверојатно, сум играл против него и ѕверка е, еднаш само со Гарен го имам тепано, со сите други ме газел кога сум играл.
Се знае кои се новиве херои на free за неделава?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
HoT IcE
На Корејската страна излегоа:
Varus, Riven, Mordekaiser, Dr. Mundo, Vladimir, Annie, Jarvan, Janna, Cho'Gath & Corki.

Kajgana Shop

На врв Bottom