Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Ипак може најдобро беше Гоче да остане во Лацио уште сезонава, да не бара трансфер, и догодина(па може и во јануари) сите големи клубови би се бореле за негов потпис. Но не сакаше да изгуби уште една сезона во Лацио, но сеа може гадно да се зезне и да остане на клупа цела сезона. Но се надевам дека ќе си замине. Посакувам за 1 час да видам дека Пандев потпишал за Интер, Јуве, Фиорентина....:helou:

Пандев беше уценуван да потпише нов договор со Лацио, за да може да игра оваа сезона. Не е тоа што збориш толку едноставно!

Пандев беше уценуван да потпише нов договор со Лацио, за да може да игра оваа сезона. Не е тоа што збориш толку едноставно!

Знам дека не е толку едноставно, знам дека му нуделе помала плата од Зарате, но можеби можеше да прифати толкава плата,(плата која ќе ја добиваше најмногу една година) и наредната сезона или во зимскиот преоден рок ќе беше купен од некој од појакиве тимови. Но тоа е само мое мислење, реков би бил презадоволен доколку сега замине во поголем тим.

Боље штраф у мерцедес, него мотор во Фиќо :) .

Уште 25 минути :raz:
Мислам дека Пандев има завршено работа уште вчера :raz:

Јас мислам дека нема. Ама до 18.59 ќе се надеваме. Можно е да има договорено преселба во Јануари, тоа е можеби и најдобро.

ТОП ви е Лацио, имате дури и голман на кој му завидуваат голманите во втора Македонска лига.

Не го заслужувате Пандев и штом сте си топ без него, така и да си терате.
ti sto si za inter mozes samo da kjutis i da jades bureci ve skrsivme bez pandev i ledesma i go za3epivme mourinho hahahaha
ako e muslera za 2 liga u makedonija togas eto i kompanija se za 3 makedonska liga pa i za 4 liga koga ne mozea da mu dadat gol na 'makedonskiot vtoroligas' muslera zatoa kjutisi podobro ti e ccccccSO BARI 0-0 i pak mi zbori on na mene gagahahahahahahahahahahaha

:facepalm2: И да му нудел 2 милиони, сигурно е помалку од платата на Зарате така? Зарате за една сезона доби поголема плата од Пандев кој 5 сезони од гом*ата ги вадеше кога играа Таре и Симоне Инзаги и слични ѕвезди. Фор факс сејк, дури и Инзаги зема поголема плата. Торчо, Зарате вчера шутираше, голманот одби и Круз даде гол. Ако е тоа асистенција за тебе тогаш ок. Дури и во таа сезона по која Зарате го платија дебело и плата му дадоа поголема од онаа на Пандев, Пандев беше тој што беше најзаслужен за единствениот трофеј после базилион години. Ма што се расправам, изгледа ти си единствениот што го оправдува Лотито.
Jas ni malku ne go opravduvam Lotito mene samo me nerviraat takvite kako tebe sto ne gledaat fudbal potocno ne go gledaat Lazio i kazuvaat kako Pandev go napravil Zarate zvezda deka Pandev go napravi Roki zvezda toa da i ne se bunam ama krivo mi e sto zborite realno od ljubomora kako e zarate slab i toa ne e vo red deckoto e eksploziven i realno nema uste mn da ostane vo lazio hehe ako Lotito ne mu prai problemi ccc inace jas sum fan na Lazio uste otkako znam za sebe i najvazen mi e klubot a ne igracite sto igraat

ti sto si za inter mozes samo da kjutis i da jades bureci ve skrsivme bez pandev i ledesma i go za3epivme mourinho hahahaha
ako e muslera za 2 liga u makedonija togas eto i kompanija se za 3 makedonska liga pa i za 4 liga koga ne mozea da mu dadat gol na 'makedonskiot vtoroligas' muslera zatoa kjutisi podobro ti e ccccccSO BARI 0-0 i pak mi zbori on na mene gagahahahahahahahahahahaha
Ne go branam na ovoj ama ti naucise na sostavis recenica i Inter-Bari zavrsi 1-1 ne 0-0.

Jas ni malku ne go opravduvam Lotito mene samo me nerviraat takvite kako tebe sto ne gledaat fudbal potocno ne go gledaat Lazio i kazuvaat kako Pandev go napravil Zarate zvezda deka Pandev go napravi Roki zvezda toa da i ne se bunam ama krivo mi e sto zborite realno od ljubomora kako e zarate slab i toa ne e vo red deckoto e eksploziven i realno nema uste mn da ostane vo lazio hehe ako Lotito ne mu prai problemi ccc inace jas sum fan na Lazio uste otkako znam za sebe i najvazen mi e klubot a ne igracite sto igraat

лепотане, познат ти е зборот “интерпункција“?

И бандерана на улица добро брани кога ја гаѓам.

А ти живеј си во некој свет дека сте скршиле нешто. Ќе видите колку сте „јаки“ :smir:

лепотане, познат ти е зборот “интерпункција“?
aj objasni mi te molam--i grd sum hh

Ne go branam na ovoj ama ti naucise na sostavis recenica i Inter-Bari zavrsi 1-1 ne 0-0.
ej daj ne zamaraj so gluposti ne sum na cas po makedonski tuku debatiram okolu Pandev i Lazio ti sto se prais pismen tvoe si e bidi si pismen

И бандерана на улица добро брани кога ја гаѓам.

А ти живеј си во некој свет дека сте скршиле нешто. Ќе видите колку сте „јаки“ :smir:
pa degeni si se degeni pokraj tolku golem gol oni u bandear da sutiraat gi sobrale od selskive turnircinja vo makedonija sigurno a Eto e od sutka hhh

По се изгледа точни се информациите дека Пандев до јануари ќе остане официјално во Лацио, иако нема да настапува за небесно-плавите. По јануари точно ќе се знае судбината на нашиот репрезентативец!

Значи на секој фан-клуб има по еден... :tapp:

Матераци + кеш (13 милиони) за Пандев, според некои гласини...

aj objasni mi te molam--i grd sum hh

ej daj ne zamaraj so gluposti ne sum na cas po makedonski tuku debatiram okolu Pandev i Lazio ti sto se prais pismen tvoe si e bidi si pismen

pa degeni si se degeni pokraj tolku golem gol oni u bandear da sutiraat gi sobrale od selskive turnircinja vo makedonija sigurno a Eto e od sutka hhh

ако учителката во основно дигнала раце од тебе, јас воопшто не мислам да ти објаснувам. А, ако си грд, стварно... извини ако те навредив :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom