Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јанко на фејсбук објави пред 5 мин дека Пандев оди за Интер :helou:
Па новинар е да го еамА Јанко му е менаџер на Пандев, или дел од раководството на Интер/Лацио?
Па новинар е да го еам
За Ледесма и Пандев сега започнува нова игра: обновување на договорите. Додека кај Аргентинецот расположението е позитивно, правната битка која започна помеѓу Македонецот и Лотито не остава многу простор за тоа...The news of the day, then, is staying in Biancocelesti the two dissidents. For Ledesma and Pandev, now, start another game, that of contract renewals. If the Argentine midfielder feelings are positive, the legal battle that has begun between the Macedonian and Lotito does not leave much hope for.
Па новинар е да го еам
Тоа нема да се деси до јануари 2010 штом не си отиде два месеца имаше па сега ке си отиде жими к*ров.Сам се заеба Пандев.Секакви шпекулации испаднаа и ја ке пишам на фејсбук Пандев во Х.Турново ебате новинарите измислуваат само.А ти браво радувајсе на тоа што пишуваат а1 и незнам кој читате ли странски новини?????Е цела вечер чекам да видам што ќе се случи со Пандев...
Ако дојде повторно во Интер ќе ја честам цела институција кај што работам
поздрав
Па ке пише за да му даваат коментари и да да не му се јави Пандев да му каже лично?Јанко на фејсбук објави пред 5 мин дека Пандев оди за Интер :helou: