- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Јас ја зимам за 15 евра Од германија другар ќе ми ја донесе во паковање све оргинал Накај 1-2 октомври.
Значи нема тема на која не праша за цена. Се знае за хвох 60 долари или 50 евра од прилика одат ТОП насловите за конзоли.ИГРАВ НА ХБОХ-от 3 ПАРТИИ и морам да кажам , THE BEST FOOTBALL GAME EVER MADE ( според мене ) . Некој ако ја знае цената за Хбох - кога ќе искочи?
па после ми бара да се логирам ... па и оргин ид ... ај ако знаеш поможи шо треба да правамАко веќе зборувате за тастатурата, идете на Д бре луѓе, ќе ви отвори за мануелно да си ги подесите контролите како што сакате. Малку прочачкај те
А за оние што не им се пушта пробајте оригин инсталирајте, и онака све е бесплатно
За ова брат незнам, ама и не верувам дека некој ке се закрене да прави крак за демово кога е бесплатнопа после ми бара да се логирам ... па и оргин ид ... ај ако знаеш поможи шо треба да правам
Jas imam XP SP3 i mi ja pusta.Required Operating Systems:
Windows® Vista, Windows® 7
Note that Windows® 95, Windows® 98, Windows® 2000, Windows® ME, Windows® NT 4.0 and Windows® XP are not supported.
Ова го пиши во readme, а јас имам ХР. Најверојатно заради ова не ми се уклучва.
Jas imam XP SP3 i mi ja pusta.Required Operating Systems:
Windows® Vista, Windows® 7
Note that Windows® 95, Windows® 98, Windows® 2000, Windows® ME, Windows® NT 4.0 and Windows® XP are not supported.
Ова го пиши во readme, а јас имам ХР. Најверојатно заради ова не ми се уклучва.