Веројатно треба да имаш оригинал диск во blu-ray ромот, пробај така и стисни Триаголник во Multiman на играта, одбери Game Settings и стави таму Internal и BD Mirror.Ja simnav Heavy Rain, od Arena, bces 00802, ali ne mozam da ja startuvam igrata, mi dava black screen, ima care nekoe za ova, gledam i kaj drugi go javuva istiov problem a resenie nikako da najdam. mamata !
овде имаш некое упатствоJa simnav Heavy Rain, od Arena, bces 00802, ali ne mozam da ja startuvam igrata, mi dava black screen, ima care nekoe za ova, gledam i kaj drugi go javuva istiov problem a resenie nikako da najdam. mamata !
In order to play discless, the Game Data has to be already installed. It shows a black screen if opened by /app_home/PS3_GAME. After Game Data Install with BD-Disc, run a rare special fix pkg, then shadow copy the game (only the older versions of Multiman has this feature). To play from external w/o BDMirror: install from disc, then play from external.
која е најновата верзија? и што добивам со тој апдејт? моментално се си функционира ок. PES2012 , Dirt Showdown, NFS Run , Fight Night , Fifa2012 , teken 6 , NBA 2k12 , Gran Turismo 5...1.13?
Апдејтирај го во најнова верзија, само да знаеш дека ќе мораш да го симнеш PKG фајлот за мултимен за да го инсталираш. При апдејт директен мислам дека нема да пројде...
Најнова верзија е 4.05, а според тоа што го пиша (PKG фајлови фалат) веројатно ова ги решава таквите проблеми, плус има подобри функционалности за менување на PARAM.SFO и уште ред други работи.која е најновата верзија? и што добивам со тој апдејт? моментално се си функционира ок. PES2012 , Dirt Showdown, NFS Run , Fight Night , Fifa2012 , teken 6 , NBA 2k12 , Gran Turismo 5...
http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=26677kako mozam da si go "cipuvam" sonito?
Abe ovie se zaebavaat?!?!?
Mislam nemam cueno deka funkcionira...i Sony ke istavea odma nov FW da pokrijat dupka.
Stvarno neznam sto da mislam...
имаш овде убаво објаснетоNOVE KONZOLE KOJE DOLAZE SA FABRIČKIM FIRMWARE-OM KOJI JE VIŠI OD 3.55 NE MOGU DA SE DOWNGRADEUJU.
Downgrade je operacija koja se radi isključivo na starijim PS3 konzolama koje su update-ovane na novu verziju firmware-a.
Pa da imam CECHL01 sto znaci moze downgrade....имаш овде убаво објаснето
http://www.nskonzole.com/downgrade-playstation-ps3-konzola/
Ja kako sto imam razbrano moze za edna verzija nad 3.55 downgrade, za ostanatite neznam ama malku imam citano za ovaa tema zasto nikad ne sum ni imal potreba da se zamaram so ova. Inaku za Heavy Rain simnav 2 verzii i na dvete na start mi davase black screen, 100 raboti probav, dzabe, sega ja simnuvam i ovaa spanskava verzija ali si ima i anglisko meni, ima plus nekoi pkg fajlovi sto se instaliraat, razlicna sifra e od prethodnive dve, i ova ako mi go pravi istiot problem nek ide u pm,Pa da imam CECHL01 sto znaci moze downgrade....
A od koga e vozmozno ova? pred den, nedela, mesec....?!?
Posledno bese ako si nad 3.55 zbogum piraterija. Od kade izleze sega ova?