2
~2A
Гостин
Не го дочита текстот?Од кај Венгер? Пишува дека 14 екипи се сложиле за ова.
Случајно да не има некаква информација кои екипи не се сложиле со ова?
Челзи,Манчестер Сити,Евертон и Фулам.
Не го дочита текстот?Од кај Венгер? Пишува дека 14 екипи се сложиле за ова.
Случајно да не има некаква информација кои екипи не се сложиле со ова?
Oвде имаме еден пример на исфрустрираност до бескрај на еден навивач предизвикана од тоа што клубот за кој навива неколку години наназад ниту игра елитен фудбал, ниту спаѓа во елитата.Нормално е тоа за педофилот Француски.
За сите што знаат да читаат меѓу редови, Венгер убаво си има „кажано“...
- „Мене филмот не ми е да освојувам титули, туку да создавам играчи. Земам младиќи за евтини пари, создавам тим, и го распродавам за големи пари. И така, во циклуси.
Затоа сопствениците ме ценат. Инаку, како некој тим со богата историја и традиција би се согласил да ме чува и во 8 години без да донесам ниту лим во кабинетот. На моите газди, парите им се над се, многу повеќе од некаков трофеј. А за навивачите, лесно е: секоја година се правдам со „абе стадион се правеше“ и „млад тим се создава, ќе видите кога ке соберат искуство“.
Сериозна екипа од Премиер лига не треба да си дозволи да создава играчи ко Арсенал што прави.
И затоа не ја гледам поентата што се буни францускиов педофил. Што повеќе се троши, тоа повеќе може да заработи Арсенал во неговото „создавање на тим“.
Грешка моја очигледно не ми бил тука паметот па секој втор збор само го имам запаметено а другото ми отишло во неповрат.Не го дочита текстот?
Челзи,Манчестер Сити,Евертон и Фулам.
Да, можеби си во право за „нашето“ и дека Ливерпул има проблеми безразлика дали има пари или не.Oвде имаме еден пример на исфрустрираност до бескрај на еден навивач на клуб кој неколку години наназад ниту игра елитен фудбал, ниту спаѓа во елитата.
И како што кажав и претходно на еден ваш фан , се виде вашето дека и со пари и без пари пак не ве бидува, и тука никој не може да ви помогне.
Арсеналци не се фрустрираат од никого и се секогаш отворени за дебата, ама постови од типот на твојот кој содржат навреди кон клубот и менаџерот нормално предизвикуваат реакција и заклучок дека со некои личности не може да се води дискусија и разговор , туку одма се префрлаат кон навреди - тоа ти е проста дефиниција за исфрустрираност од некого или нешто (ако не ми веруваш провери си.Да, можеби си во право за „нашето“ и дека Ливерпул има проблеми безразлика дали има пари или не.
Но, од што да сум исфрустриран?
Инаку, тоа што Арсенал игра во Лигата на шампионите константно, не го прави елитен тим. Ниту пак Клуж е таков.
Додуша, Клуж може да се пофали со каков таков успех во домашното првенство.
Арсенал е само машинерија за пари за своите сопственици преку политиката на Венгер „да создава играчи“.
Не знам зошто Арсеналците се „фрустрираат“ кога ќе им се напомене тоа.
Многу лузерски аргумент...а шо да речеме шо 20 години сте у премиер лига и врвот неможете да го помирисате?Или тоа шо имате трофеи пред Арката на Ное?Навреди кон клубот и кон менаџерот?!
И ептен јак про аргумент е тоа што сте играле во ЛШ 16 сезони по ред и сте во „првиот шешир“.
Мене појќе на лузерски ми оди. Толку долго да играш а да не ја освоиш? Something's wrong...
Не мислиш така?
Тоа значи дека нешто не е во ред ( и не било во ред) со тимот во тие 20 години.Многу лузерски аргумент...а шо да речеме шо 20 години сте у премиер лига и врвот неможете да го помирисате?Или тоа шо имате трофеи пред Арката на Ное?
И шо дека игра 16 години по ред??? титули се она што се бројат во фудбалот...а не кој учествува само колку да се каже....И да, колку и да сакате тоа да го омаловажите, Арсенал игра ЛШ 16 год. по ред, и секогаш бил во првиот шешир при ждребот (што значи во европската елита).
До некаде си во право,ама до некаде и не.И шо дека игра 16 години по ред??? титули се она што се бројат во фудбалот...а не кој учествува само колку да се каже....
Mи фалеше стварно еј, а само што ќе помислиш троловите ги снемало, се јавува кралот на троловите да каже некоја мудростИ шо дека игра 16 години по ред??? титули се она што се бројат во фудбалот...а не кој учествува само колку да се каже....
Па ти прв кажа дека било лузерски да учествуваш во некое натпреварување подолго време,а да го немаш освоено.Тоа значи дека нешто не е во ред ( и не било во ред) со тимот во тие 20 години.
Што мислеше, ќе бидам блесав и ќе речам нешто во одбрана на тимот? Така е, не можам да бегам ко ретардиран од тоа. Да беше се ко што треба, ќе освоеше барем една титула во тие дваесет.
Е сега, според тебе тоа е „лузерски аргумент“. Јеби га...