- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Со вакво CV може и Ливерпул да те побара за тренер.Слободно, пред 5 години бев регионален победник . Ај доста се фалев .........
Ќе те испрашам, само ако не знаеш...
Со вакво CV може и Ливерпул да те побара за тренер.Слободно, пред 5 години бев регионален победник . Ај доста се фалев .........
уште прашуваш ... али не ти ги носам ... сакам да видам шо знајш ... како скопјанки заведувашДоста бе Хески еден
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:01 ---
Имаш другарки???
Не можам со нив.....кренати се многууште прашуваш ... али не ти ги носам ... сакам да видам шо знајш ... како скопјанки заведуваш
ќе ги праша дали имаат сестри ... шо ќе праиш таков си е ...Rosemberg ќе донесам јас 2 другарки, ти само ела ......
Ако дојдеш ќе видиш, повеќе информаци на лице место .Со добри перформанси???
Пардон, за асистент, никој неможи да го смени велемајсторотСо вакво CV може и Ливерпул да те побара за тренер.
Ќе те испрашам, само ако не знаеш...
the_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.
Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.
Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...
За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош.
За тебе од Јануари натака.Rosemberg....поздрави се со домашните дечко, зошто жално ќе биде да отидеш без поздрав!!
Biafran Jet Set....а за мене другарки бе, пеер4е?! (морав со 4ка ова последново збор4е)
Иначе, ти мојш цел институт твој да го собериш, да се напрајт појќе гужва.Ќе дојдам и јас на 23 ти ако се собирате, а можи и на 15 ти да се собериме на пена парти да одиме таму поинтересно ќе биди барем ако си ги даваме парите да вреди ))))))))))))))))))
Ако идеш на концертот на Филип II шо ќе биде за 20 денари, онда ова е ненормална коинциденција. Ја славам роденден у парк (пред стадионот) таа вечер, па моеш да наминеш на некое пивцеТоа е всушност лошата вест која сакам да му ја соопштам на Peja989 . Сабота (ако се испадни ок) веројатно ќе одам Скопје за денот (некаков си ебан концерт ама кому му е гајле за концертот ионака не одам таму) а во меѓувреме Рики го исчистил мостот. Така да обрнете внимание на секоја реченица и збор од Peja989 затоа што постовите кои ќе ги прочитате од него во продолжение, веројатно и ќе му бидат последни
Лелеле Фан Клуб на хорскопски знаци Ливерпул