dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.350
23ти мисламКако бре?? Изгледа јас сум грешка. Од кај 22-23 Септември ќе да почнуваше вагата?Или не ??
23ти мисламКако бре?? Изгледа јас сум грешка. Од кај 22-23 Септември ќе да почнуваше вагата?Или не ??
Поима неам, али знам дека сум вагаКако бре?? Изгледа јас сум грешка. Од кај 22-23 Септември ќе да почнуваше вагата?Или не ??
t.e ne mislam siguren sum23ти мислам
Изгледа. Прво помислив од 5-6 Октомври ама се сетив дека од кај 20 и некој до кај 20 и некој нареден месец се распоредени куралава. Кузнај кај ми беше паметот23ти мислам
Добро е................ние вагите сме добри и праведни луѓе. Остај ги овие копуците тукаПоима неам, али знам дека сум вага
Туку.....да не сте роднини вие двајцата??? Ептен вака троловски сте расположени и сте големи шегаџии. Вие сте дефиниција за шизициt.e ne mislam siguren sum
Па далеку е 15ти Септември. Мора некако да го пополниме времетоЛелеле Фан Клуб на хорскопски знаци Ливерпул
Тоа е всушност лошата вест која сакам да му ја соопштам на Peja989 . Сабота (ако се испадни ок) веројатно ќе одам Скопје за денот (некаков си ебан концерт ама кому му е гајле за концертот ионака не одам таму) а во меѓувреме Рики го исчистил мостот. Така да обрнете внимание на секоја реченица и збор од Peja989 затоа што постовите кои ќе ги прочитате од него во продолжение, веројатно и ќе му бидат последниthe_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.
Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.
Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...
За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош.
Со момаков на аватаров? Може да се рече.Башка со еден дебел кавадарчанец му ја местевме магарицата на Миле.Туку.....да не сте роднини вие двајцата??? Ептен вака троловски сте расположени и сте големи шегаџии. Вие сте дефиниција за шизици
Со Гучи бе глаСо момаков на аватаров? Може да се рече.Башка со еден дебел кавадарчанец му ја местевме магарицата на Миле.
Ја у ВЦ, дека одма ме пука серка, па да не трчам..Кај пиете најчесто кафе ?
Јас не пијамКај пиете најчесто кафе ?
Ех на 23ти.....тешко дека ќе дојдам. Море зимата би можело некако да се среди да одиме таму. Дај види кога има дерби утакмица. Мислам дека тој период пак играме со педеривеНа 23 најверојатно доаѓам за Скопје, во преговори сум да довлечкам цела сурија со мене .... Rosemberg ако не дојдеш педер си .
Не се заебави бе. Ќе ти донесам од тоа шо ти предложив + едно изненадување .Ех на 23ти.....тешко дека ќе дојдам. Море зимата би можело некако да се среди да одиме таму. Дај види кога има дерби утакмица. Мислам дека тој период пак играме со педериве
дошол или неНа 23 најверојатно доаѓам за Скопје, во преговори сум да довлечкам цела сурија со мене .... Rosemberg ако не дојдеш педер си .