Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
23ти мислам :)
Изгледа. Прво помислив од 5-6 Октомври ама се сетив дека од кај 20 и некој до кај 20 и некој нареден месец се распоредени куралава. Кузнај кај ми беше паметот
--- надополнето: 6 септември 2012 во 23:21 ---
Поима неам, али знам дека сум вага :)
Добро е................ние вагите сме добри и праведни луѓе. Остај ги овие копуците тука :coffee::sneaky:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
t.e ne mislam siguren sum :D
Туку.....да не сте роднини вие двајцата??? Ептен вака троловски сте расположени и сте големи шегаџии. Вие сте дефиниција за шизици :pos::pos:
--- надополнето: 6 септември 2012 во 23:24 ---
Лелеле Фан Клуб на хорскопски знаци Ливерпул:pos:
Па далеку е 15ти Септември. Мора некако да го пополниме времето
--- надополнето: 6 септември 2012 во 23:32 ---
the_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.

Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.

Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...

За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош. :icon_mrgr:
Тоа е всушност лошата вест која сакам да му ја соопштам на Peja989 . Сабота (ако се испадни ок) веројатно ќе одам Скопје за денот (некаков си ебан концерт ама кому му е гајле за концертот ионака не одам таму) а во меѓувреме Рики го исчистил мостот. Така да обрнете внимание на секоја реченица и збор од Peja989 затоа што постовите кои ќе ги прочитате од него во продолжение, веројатно и ќе му бидат последни :нинџ:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Туку.....да не сте роднини вие двајцата??? Ептен вака троловски сте расположени и сте големи шегаџии. Вие сте дефиниција за шизици :pos::pos:
Со момаков на аватаров? Може да се рече.Башка со еден дебел кавадарчанец му ја местевме магарицата на Миле.
:ROFLMAO:

S

Stivie G

Гостин
На 23 најверојатно доаѓам за Скопје, во преговори сум да довлечкам цела сурија со мене :icon_lol:.... Rosemberg ако не дојдеш педер си :icon_mrgr:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
На 23 најверојатно доаѓам за Скопје, во преговори сум да довлечкам цела сурија со мене :icon_lol:.... Rosemberg ако не дојдеш педер си :icon_mrgr:.
Ех на 23ти.....тешко дека ќе дојдам. Море зимата би можело некако да се среди да одиме таму. Дај види кога има дерби утакмица. Мислам дека тој период пак играме со педериве
--- надополнето: 6 септември 2012 во 23:48 ---
На 12ти Јануари со педериве :mad:
Лош датум :tapp:

S

Stivie G

Гостин
Ех на 23ти.....тешко дека ќе дојдам. Море зимата би можело некако да се среди да одиме таму. Дај види кога има дерби утакмица. Мислам дека тој период пак играме со педериве
Не се заебави бе. Ќе ти донесам од тоа шо ти предложив :vozbud:+ едно изненадување :нинџ:.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
дошол или не :pos:
да бе ајде и јас на 23ти одам со Шкампите ... ајде сите да се собереме да видам што сурати сте ... тука ептен стручни лица изигравате :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom