Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Слободно, пред 5 години бев регионален победник :pipi:. Ај доста се фалев :cool:.........
Со вакво CV може и Ливерпул да те побара за тренер. :D

Ќе те испрашам, само ако не знаеш...:D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Доста бе Хески еден :pos:
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:01 ---

Имаш другарки??? :sneaky:
уште прашуваш ... али не ти ги носам :icon_mrgr: ... сакам да видам шо знајш ... како скопјанки заведуваш :cool:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шо ви е бе на сите, расположени како сте небаре Ливерпул Европски првак стана :D
Ако се најдиме Скопје сите заедно општ хаос ќе биди, по ова шо го гледам сите кој од кој сме, ко мавнати со чорапот по гла сме :D
--- надополнето: 7 септември 2012 во 01:04 ---
Со вакво CV може и Ливерпул да те побара за тренер. :D

Ќе те испрашам, само ако не знаеш...:D
Пардон, за асистент, никој неможи да го смени велемајсторот :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
the_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.

Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.

Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...

За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош. :icon_mrgr:

Од Ск ,од Карпош.
Не сум бил ни ја до сега на собиранкиве,стално се канам да отидам ама коа ќе дојде денот си седнувам пред Тв и си гледам без никој да ме изнемирава али ајде наредната т.е со Јјнајтед доаѓам;):)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Rosemberg....поздрави се со домашните дечко, зошто жално ќе биде да отидеш без поздрав!!

Biafran Jet Set....а за мене другарки бе, пеер4е?! :sneaky: (морав со 4ка ова последново збор4е)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ќе дојдам и јас на 23 ти ако се собирате, а можи и на 15 ти да се собериме на пена парти да одиме таму поинтересно ќе биди барем ако си ги даваме парите да вреди :)))))))))))))))))))

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Rosemberg....поздрави се со домашните дечко, зошто жално ќе биде да отидеш без поздрав!!

Biafran Jet Set....а за мене другарки бе, пеер4е?! :sneaky: (морав со 4ка ова последново збор4е)
За тебе од Јануари натака. :D

Ќе дојдам и јас на 23 ти ако се собирате, а можи и на 15 ти да се собериме на пена парти да одиме таму поинтересно ќе биди барем ако си ги даваме парите да вреди :)))))))))))))))))))
Иначе, ти мојш цел институт твој да го собериш, да се напрајт појќе гужва. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тоа е всушност лошата вест која сакам да му ја соопштам на Peja989 . Сабота (ако се испадни ок) веројатно ќе одам Скопје за денот (некаков си ебан концерт ама кому му е гајле за концертот ионака не одам таму) а во меѓувреме Рики го исчистил мостот. Така да обрнете внимание на секоја реченица и збор од Peja989 затоа што постовите кои ќе ги прочитате од него во продолжение, веројатно и ќе му бидат последни :нинџ:
Ако идеш на концертот на Филип II шо ќе биде за 20 денари, онда ова е ненормална коинциденција. Ја славам роденден у парк (пред стадионот) таа вечер, па моеш да наминеш на некое пивце :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Лелеле Фан Клуб на хорскопски знаци Ливерпул:pos:

Оууу шит...... а мислев Rosemberg коа дојде тука, така интелектуално дете ке го биде за дискусии..... оно он некој роднина на Касандра балканска пророчица да ти бил!:facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Головите на Јесил во натпреварот против Стерлинг :P.

Статистиката на Јесил е импресивна :vozbud:
Yesil scored 57 goals in 71 matches at the Bayer Leverkusen youth teams.
german u16s - 2 apps - 3 goals
german u17 - 21 apps - 20 goals
german u19 - 2 apps - 2 goals.

Kajgana Shop

На врв Bottom