Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.784
- Поени од реакции
- 11.347
овој очигледно првпат искача од дома
овој очигледно првпат искача од дома
Добро бе кој ѓи лаже децава
Јас да прашам (тебе те цитирам, ама прашањето е генерално за луѓето со двојни стандарди, а.к.а. навивачи на Манчестер Јунајтед.овој очигледно првпат искача од дома
незнам зашо те чуди ова...секој играч коа ќе дојде во некој нов клуб дава таква или слична изјава....
Е аман де што толку...кој е шампион во Англија ?
Не знам што се чудите така сите изјавуваат како потпишуваат за некој клуб да потпишеше за нас ќе ја дадеше истата изјава само на место Сити ќе кажеше Јунајтед.
Излишно е да се коментира дека сити е најголем клуб, кога сити постои од завчера и реално нема никаква историја, за разлика од некои екипи ко јунајтед, ливерпул и сл...од друга страна реално и се очекуваат вакви коментари од играчите на манчини, зошто и тој е таков по природа, сака да се рчка.Јас да прашам (тебе те цитирам, ама прашањето е генерално за луѓето со двојни стандарди, а.к.а. навивачи на Манчестер Јунајтед.
Како тоа Сити не е најголемиот тим од Енглеска? Дури и да не е, ако веќе решава некоја нијанса за “најголем клуб“, тогаш, што е толку чудно, смешно, неверојатно ако некој изјави така?
И што ако е шампион у англија?Дали значи дека е најдобар англиски клуб,а тоа дека сите таќе се лижат ко ќе дојдат у некој клуб е точноЕ аман де што толку...кој е шампион во Англија ?
Ливерпул има најголема историја. Ама е далеку од најголем клуб, а во моментов - далеку е и од голем клуб.Излишно е да се коментира дека сити е најголем клуб, кога сити постои од завчера и реално нема никаква историја, за разлика од некои екипи ко јунајтед, ливерпул и сл...од друга страна реално и се очекуваат вакви коментари од играчите на манчини, зошто и тој е таков по природа, сака да се рчка.
Пред 30 години пеле за потпишеше да јунајтед и да кажеше дека е најголем англиски клуб ќе го направеа од гомно подолу, така да истово е и со момаков, се бламира без потреба.
А дека сити можеби е еден од најбогатите тимови во англија, пеќи.
Па фактички да,моментално е најдобар англиски клуб,затоа што е актуелен шампионИ што ако е шампион у англија?Дали значи дека е најдобар англиски клуб,а тоа дека сите таќе се лижат ко ќе дојдат у некој клуб е точно
Ако мислел на тоа ок,мада никако не можем да се сложим дека е најдобар англиски клуб.Инаку искрено ми е скуречено од изјави од типот, од секоаш сум сакал да играм за овој клуб,после две године иде у друг клуб,ова е најдобриот клуб у свет,Па фактички да,моментално е најдобар англиски клуб,затоа што е актуелен шампион
Види,искрено и мене исто ме изнервира оваа изјава.Но тоа што ти го кажа исто така беше погрешно како овој глупаков Алоооооо,Сити е ова,алооо.Ако мислел на тоа ок,мада никако не можем да се сложим дека е најдобар англиски клуб.Инаку искрено ми е скуречено од изјави од типот, од секоаш сум сакал да играм за овој клуб,после две године иде у друг клуб,ова е најдобриот клуб у свет,