Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Добро де, сигурно мислел најсилниот клуб во Англија и еден од најсилните во Европа, што точно.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
:pos: овој очигледно првпат искача од дома
Јас да прашам (тебе те цитирам, ама прашањето е генерално за луѓето со двојни стандарди, а.к.а. навивачи на Манчестер Јунајтед.

Како тоа Сити не е најголемиот тим од Енглеска? Дури и да не е, ако веќе решава некоја нијанса за “најголем клуб“, тогаш, што е толку чудно, смешно, неверојатно ако некој изјави така?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас сеуште ги чекам критериумите по кои некој тим би бил “најголем“, односно критериумите по кои е смешно и неверојатно што Сити не бил најголем.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Не знам што се чудите така сите изјавуваат како потпишуваат за некој клуб да потпишеше за нас ќе ја дадеше истата изјава само на место Сити ќе кажеше Јунајтед.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Јас да прашам (тебе те цитирам, ама прашањето е генерално за луѓето со двојни стандарди, а.к.а. навивачи на Манчестер Јунајтед.

Како тоа Сити не е најголемиот тим од Енглеска? Дури и да не е, ако веќе решава некоја нијанса за “најголем клуб“, тогаш, што е толку чудно, смешно, неверојатно ако некој изјави така?
Излишно е да се коментира дека сити е најголем клуб, кога сити постои од завчера и реално нема никаква историја, за разлика од некои екипи ко јунајтед, ливерпул и сл...од друга страна реално и се очекуваат вакви коментари од играчите на манчини, зошто и тој е таков по природа, сака да се рчка.
Пред 30 години пеле за потпишеше да јунајтед и да кажеше дека е најголем англиски клуб ќе го направеа од гомно подолу, така да истово е и со момаков, се бламира без потреба.

А дека сити можеби е еден од најбогатите тимови во англија, пеќи.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е аман де што толку...кој е шампион во Англија ?
И што ако е шампион у англија?Дали значи дека е најдобар англиски клуб,а тоа дека сите таќе се лижат ко ќе дојдат у некој клуб е точно

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Него има Попов дадено изјава од кога потпиша за ВБА?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Излишно е да се коментира дека сити е најголем клуб, кога сити постои од завчера и реално нема никаква историја, за разлика од некои екипи ко јунајтед, ливерпул и сл...од друга страна реално и се очекуваат вакви коментари од играчите на манчини, зошто и тој е таков по природа, сака да се рчка.
Пред 30 години пеле за потпишеше да јунајтед и да кажеше дека е најголем англиски клуб ќе го направеа од гомно подолу, така да истово е и со момаков, се бламира без потреба.

А дека сити можеби е еден од најбогатите тимови во англија, пеќи.
Ливерпул има најголема историја. Ама е далеку од најголем клуб, а во моментов - далеку е и од голем клуб.

Сити во најмала рака е “во најголемите“ клубови во Европа, не само во Англија.

Неверојатно смешно е да се негира тоа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
И што ако е шампион у англија?Дали значи дека е најдобар англиски клуб,а тоа дека сите таќе се лижат ко ќе дојдат у некој клуб е точно
Па фактички да,моментално е најдобар англиски клуб,затоа што е актуелен шампион ;)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па фактички да,моментално е најдобар англиски клуб,затоа што е актуелен шампион ;)
Ако мислел на тоа ок,мада никако не можем да се сложим дека е најдобар англиски клуб.Инаку искрено ми е скуречено од изјави од типот, од секоаш сум сакал да играм за овој клуб,после две године иде у друг клуб,ова е најдобриот клуб у свет:facepalm:,

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ако мислел на тоа ок,мада никако не можем да се сложим дека е најдобар англиски клуб.Инаку искрено ми е скуречено од изјави од типот, од секоаш сум сакал да играм за овој клуб,после две године иде у друг клуб,ова е најдобриот клуб у свет:facepalm:,
Види,искрено и мене исто ме изнервира оваа изјава.Но тоа што ти го кажа исто така беше погрешно како овој глупаков :tapp: Алоооооо,Сити е ова,алооо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom