Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.402
- Поени од реакции
- 16.632
Ау, недај БожеА замислете па да бев фан на Јунајтед.....
Ау, недај БожеА замислете па да бев фан на Јунајтед.....
Не бе, кој рече така? Ама една заебанција на сметка на Ливерпул не прифаќаш чоече. Губите од Арсенал, не честиташ, тераш филмови не било дерби ова она, исто лани и кога изгубивте на ОТ, тераш филмови за Суарез што бил свирен. После постираш тука некои провокации демек па викаш у фан клуб Ливерпул леле видете што им правам на фановиве на (пиши име на клуб тука).А замислете па да бев фан на Јунајтед и го пишував спротивното...тогаш се ќе беше у ред и моите постови немаше да бидат smesni..... вие секојпат сте у право, знааме....
Иначе бех, ама скоро се откажах . Знам победија еден натпревар 5-3 и толку .Ау, недај Боже
Колку толку, доволно еИначе бех, ама скоро се откажах . Знам победија еден натпревар 5-3 и толку .
па така е, кога и да напишам нешто против Јунајтед веднаш ми се фрлате 3-4 за да ме демантирате. Значи вие не прифакате, зш па јас да прифатам......Не бе, кој рече така? Ама една заебанција на сметка на Ливерпул не прифаќаш чоече. Губите од Арсенал, не честиташ, тераш филмови не било дерби ова она, исто лани и кога изгубивте на ОТ, тераш филмови за Суарез што бил свирен. После постираш тука некои провокации демек па викаш у фан клуб Ливерпул леле видете што им правам на фановиве на (пиши име на клуб тука).
Еве биафран е фан на Ливерпул ама знае да направ шала на сечива сметка, манс исто така., фантомот исто така. Кога е нешто смешно, смешно е да му се сневиди, без разлика дали е за Челзи, Манчестер, Торес или Морес. Не ни е нас хуморот умрен па да не се насмееме.
За шо е доволно?Колку толку, доволно е
За зимница.За шо е доволно?
У г'з ќе бил праен....A замисли на Ферги бабата да била машко..
Прашај некој од поблиските, ќе ти каже најдобро.Ко ќе јадиш сладолед (корнет/стапче) го лижиш или го шмукаш ? Ебате дркач, ебате.
лага да не еУ г'з ќе бил праен....
Арсенал и Интер повеќе од 40 милиони потрошиле? На што бе?Не ми се верува дека кокошкиве потрошиле 65м
Вештачки клуб.Јас па мислам да не ви беше Фергусон ќе си бевте просек, слични на Евертон .
Тотенхем WTF????..на што потрошија толку пари??..и Сити на што потроши толку пари??..како што гледам двете екипи истите тимој ги имаат посебно Сити од каде летнаа толку пари?Не ми се верува дека кокошкиве потрошиле 65м
Тотенхем - Сигурдсон, Вертонген, Дембеле, Демпси, Лорис, Адебајор.Тотенхем WTF????..на што потрошија толку пари??..и Сити на што потроши толку пари??..како што гледам двете екипи истите тимој ги имаат посебно Сити од каде летнаа толку пари?