Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Па и другата снежана не беше подобро, со тоа несредените веѓи.. ugh.
Го немам гледано овој со Кристенче, ама другата Снежана е мисица за оваа!!!

^
Ако на тој си му дал 4ка, тогаш на овој 0 не му бега :)

Ми треба греење за соба од околу 20 м2.Кои вид од панелкиве што ги продаваат низ градот да земам,бидејќи ги има доста фирми и колку вати е доволно за собата од 20 м2.ПОЗДРАВ ДАЈТЕ СОВЕТ

Друже, јас го гледам на blu-ray rip, не им давам пари. Проблемот е со Америте, поточно тин публиката од 12-18 години, гледаат што и да им се сервира.
Само Американците па ти се криви. Види, ако немаме моќ да влијаеме врз издавачите, попрактично е да си молчеме. Или подобро, да најдеме начин да влијаеме врз нив, некако да можат да го слушнат твојот глас.

Јас на пример секогаш сум по овие дарк елементи. Оти малце сме гоweмки да ја гледаме пример Снежана во бои, како скока и си пее, како животните имаат огромни очички и толкав позитивизам(?) throughout the whole movie, што однапред знаеш дека ќе бидат заедно на крај, среќни, аll that.
сега што кажа :pos:
да те потсетам на твојот омилен цртан
:icon_lol:

Земи си било која клима од 2,5 киловати, по можност инвертер. Ќе плаќаш најмногу по 2000 денари месечно за струја за неа (И тоа само ако сакаш гол по дома да шеташ).

Ми треба греење за соба од околу 20 м2.Кои вид од панелкиве што ги продаваат низ градот да земам,бидејќи ги има доста фирми и колку вати е доволно за собата од 20 м2.ПОЗДРАВ ДАЈТЕ СОВЕТ
Ма какви панелки!? Мислиш на конвекторите веројатно што се нудат на пазарот од француските Thermor или германски AEG или Vailant.... ништо од тоа! Со сегашните цени на струја овие ти се неекономични.
Се сложувам со ‘‘некој таму‘‘ што ти предложи инвертер доколку сакаш квалитетно и релативно евтино греење... ги имаш на пазаров од 25,000 па нагоре. Единствено само не сум сигурен дека во сите услови би биле доволни 2,5 Kw.... доколку имаш одлична изолација и надворешна столарија секако толкава моќност е доволна, во спротивно размисли за нешто појако!

Здраво. Ме интересира дали некој има искуство конкретно со овој модел на инвертер- Panasonic CS/CU-E12NKE-3.
Некои тврдат дека е постар модел, а на интернет пишува дека е од 2012г. производство.
Или дали некој знае друг добар модел од Panasonic (3.5kw) и каде може да се набави. Ми треба за простор од околу 35 м2.

Dark Shadows само мене ми беше едвај просек???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom