RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ај сега да се извиниш на целата светска популација што ги стави во иста реченица со чупето.![]()
Имаш право, утре да не не се разбудам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега да се извиниш на целата светска популација што ги стави во иста реченица со чупето.![]()
Го немам гледано овој со Кристенче, ама другата Снежана е мисица за оваа!!!Па и другата снежана не беше подобро, со тоа несредените веѓи.. ugh.
Само Американците па ти се криви. Види, ако немаме моќ да влијаеме врз издавачите, попрактично е да си молчеме. Или подобро, да најдеме начин да влијаеме врз нив, некако да можат да го слушнат твојот глас.Друже, јас го гледам на blu-ray rip, не им давам пари. Проблемот е со Америте, поточно тин публиката од 12-18 години, гледаат што и да им се сервира.
сега што кажаЈас на пример секогаш сум по овие дарк елементи. Оти малце сме гоweмки да ја гледаме пример Снежана во бои, како скока и си пее, како животните имаат огромни очички и толкав позитивизам(?) throughout the whole movie, што однапред знаеш дека ќе бидат заедно на крај, среќни, аll that.
Ма какви панелки!? Мислиш на конвекторите веројатно што се нудат на пазарот од француските Thermor или германски AEG или Vailant.... ништо од тоа! Со сегашните цени на струја овие ти се неекономични.Ми треба греење за соба од околу 20 м2.Кои вид од панелкиве што ги продаваат низ градот да земам,бидејќи ги има доста фирми и колку вати е доволно за собата од 20 м2.ПОЗДРАВ ДАЈТЕ СОВЕТ
gledani site osven Lost Highway i Mulholland ne mi se svigjetThe Prestige , Memento , Mulholland Dr. , Fight Club , Shutter Island , Primal Fear , Se7en , Lost Highway , Donnie Darko , The Machinist.....