Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.788
- Поени од реакции
- 11.355
Од толку грмење, евакуирана е цела јужна Англија. Се затресе цел Саутемптон, се затресе црна земја...
Од толку грмење, евакуирана е цела јужна Англија. Се затресе цел Саутемптон, се затресе црна земја...
А замисли ти до пред пет минути како плачеше и викаше дека не заслужуваат победа, а сега свршаваш. Замисли каков чоек сиВан Перси ХЕТ ТРИК.
А замисли пеналот да го дадеше
Јас уште стојам дека не заслужија, ама што треба сега, да плачам што победија?А замисли ти до пред пет минути како плачеше и викаше дека не заслужуваат победа, а сега свршаваш. Замисли каков чоек си
Не, ама барем нема да пишувам на форуми додека тимот мој игра, нема да плачам додека губат, за да после се радувам.Јас уште стојам дека не заслужија, ама што треба сега, да плачам што победија?
Ти каков човек си, ако твојот тим победи вака нема да се радуваш?
Баш затоа се симпатични и затоа имаат најмногу навивачи во светот, дупло повеќе од твојата ФарсаУ нивни стил....како после да му бидат симпатични на човек.....
Навикнати сте вие, затоа .Јас уште стојам дека не заслужија, ама што треба сега, да плачам што победија?
Ти каков човек си, ако твојот тим победи вака нема да се радуваш?
Тоа одсега секогаш ќе го правам, гледам дека успеваНе, ама барем нема да пишувам на форуми додека тимот мој игра, нема да плачам додека губат, за да после се радувам.
Барем да сочекаше да заврши, па да коментираш.
Абе овој на клупа ќе седне Руни кога ќе се врати, каков уан тим мен.Заслужија бар бод Саутемптон, ама тоа е.
Нека си ебе матер, гнаса од човек, ама добар играч е јудата. Секако му пожелувам се најлошо во иднина.
И кој е сега one man team?
Тоа е одлика на големите екипи.У нивни стил....како после да му бидат симпатични на човек.....