Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Баш затоа се симпатични и затоа имаат најмногу навивачи во светот, дупло повеќе од твојата Фарса;)
Барса имаат најмногу во Европа, вашите имаат низ Малезија, Индонезија и остала багра што немаат видено топка во животот. Не дека имам нешто против Јунајтед, туку мешаш право Фарса, таков ти е менталниот склоп - ко на дете во градинка. Најантипатичен член низ фан клубовите, секој пост ти е или пцовка или уберглупост. Ме тераш на пролив.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
До лани беа РВП и Манчестер Јунајтед.
Од оваа година Арсенал и РВП. :pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Абе овој на клупа ќе седне Руни кога ќе се врати, каков уан тим мен.
А вас на грб ве носеше цела сезона сам.
Така вас ви изгледаше, оти он сам постигнуваше голови, никој не праваше акции за него, никој не му асистираше. Е па сега и мојата перцепција е таква, до сега он го носи Јунајтед.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Барса имаат најмногу во Европа, вашите имаат низ Малезија, Индонезија и остала багра што немаат видено топка во животот. Не дека имам нешто против Јунајтед, туку мешаш право Фарса, таков ти е менталниот склоп - ко на дете во градинка. Најантипатичен член низ фан клубовите, секој пост ти е или пцовка или уберглупост. Ме тераш на пролив.
Слободно, само зами се после!
И никогаш немам прв почнато, ме иритираат кога доаѓаат овде и какаат без потреба!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
OOOOOOOOOOOOO ROBIN VAN PERSIEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 :icon_lol:

Шала настрана, трета утакмица по ред слабо у одбрана, ај првите две Керик беше централен, ама денес нема оправдување. А и во нападот 3-4 шанси промаши РВП, ќе беше флоп оф д меч, ако не се извадеше последниве 2 удари.

GGMU !!!!:icon_lol:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Одличен е РВП, ама многу голови прима Јунајтед.Мора да се зацврстат малку во одбраната.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Не сакам да го расипувам денот на фановите на Арсенал ама јас цела сезона ќе го обвинувам бордот за овој глупав потег. Гледате што прави играч како РВП, Јунајтед беа тиња денеса ама им донесе три бода.

И секој бод и секо гол кој ќе им го донесе може да биде клучен меѓу на пример, освојување титула за нас или за нив, или за трето или четврто место. За едни ебани 20 милиони.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Клаисичен Јунајтед. Губат.Пенал за нив.Победуваат во 90+.Ама денеска го утнаа пеналот па мораше на потежок начин :D.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Одличен е РВП, ама многу голови прима Јунајтед.Мора да се зацврстат малку во одбраната.
Одбраната им е дупка. Не знам кој е поголемо дрво, видич рафаел рио или евра...

H

HoT IcE

Гостин
Не се сери, поалбански клуб од Барселона и Реал Мадрид здравје, цело КосовА и Авганистан со се цела багра муслимани се најголеми фанови на овие, каква Европа, какви бакрачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom