Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.363
- Поени од реакции
- 12.779
Khadgar's Pipe od Insight ima kupenoMagic resistance набутал Перси при трансферов, не го бута сега ништо.
Khadgar's Pipe od Insight ima kupenoMagic resistance набутал Перси при трансферов, не го бута сега ништо.
Не се секирај ако не иде ќе влезат овие.Вчера Тотенхем најсигурна ми беше 1-1 за 5-6 кола максимум АВБ ке му ги дадат клоците , денес јунајтед најсигурни и излегвит со Велбек .. стави го нани , чичарито ама велбек.
Ти од пред 3 кола дозна каков играч е РвП?Ван перси кој прием го има значи,а за реализација да не праемо муабет.
А вие од 3 кола дознавте дека ние ќе се бориме за опстанок?Ти од пред 3 кола дозна каков играч е РвП?
Или сакаш да инсинуираш дека РвП станал ѕвер откако дојде во Јунајтед?
Young Liverpool Supporter: Dad how does it feel to win the League?Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон . И Челзи де.....
Каде кажав дека ќе се борите за опстанок?А вие од 3 кола дознавте дека ние ќе се бориме за опстанок?
Ти можеби не, но имаше и доста такви. Е сега на тебе се падна цитирањето .Каде кажав дека ќе се борите за опстанок?
Да бе од вчера глеам фудбал ја,знам дека не ти се свиѓа што има ваков почеток на зезоната,ама тоа е.Ти од пред 3 кола дозна каков играч е РвП?
Или сакаш да инсинуираш дека РвП станал ѕвер откако дојде во Јунајтед?
Мене лично ич не ем заболе како игра РвПДа бе од вчера глеам фудбал ја,знам дека не ти се свиѓа што има ваков почеток на зезоната,ама тоа е.
Јас па баш мислам дека со 2-3 паметни засилувања можете да бидете доста добар тим, плус голман (кај ви е Дони?).Ти можеби не, но имаше и доста такви. Е сега на тебе се падна цитирањето .