Помош: Барам еден филм!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Како се вика филмот со глумецот од The Office ???

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Филмот започнува со еден камион и една кола и се бркаат. Потоа камионот ќе падне во провалија... Ова првата сцена на филмот.
???

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
пред едно две три год го гледав филмот на канал пет ама не ми текнува како се вика ,комедија беше,едниот во главната улога беше црнец другиот не сум сигурен и нешто на тој црнацот му се имаше пандато бинго па после едни мафијаши ги бркаа за дијаманти и после ди најдоа во еден аквариум скриени мислам дека во јахта ги најдоа ...токлу се секавам ако го знае некој филмот нека ми го каже сакам пак да го гледам...
--- надополнето: 31 август 2012 во 10:03 ---
пред едно две три год го гледав филмот на канал пет ама не ми текнува како се вика ,комедија беше,едниот во главната улога беше црнец другиот не сум сигурен и нешто на тој црнацот му се имаше пандато бинго па после едни мафијаши ги бркаа за дијаманти и после ди најдоа во еден аквариум скриени мислам дека во јахта ги најдоа ...токлу се секавам ако го знае некој филмот нека ми го каже сакам пак да го гледам...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
--- надополнето: 31 август 2012 во 10:03 ---

http://www.imdb.com/title/tt0278295/ :)

JocikA

The red one
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
28
Ми спомна еден колега дека гледал некој српски филм во кој у една од сцените имало некоја свадба, и таткото на невестата (или младоженецот) инаку мафијаш на денот на венчавката барал некој си стар пријател да му раскасапи некој више убиен човек. Овој му го раскасапил и го сортирал у најлонски кеси (сцената со касапењето ја имало во филмот). Не се сеќава на името а ми вика дека бил доста грозен за гледање. Ако некој го знае името нека ми го пише у порака.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ќерката на претседателот оди во најбезбедниот затвор во светот... и баш тогаш нешто ке бунтуваат тие.. или така нешто.. мислам дека во вселената беше затворот.. хелп?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.188
Поени од реакции
8.264
Ќерката на претседателот оди во најбезбедниот затвор во светот... и баш тогаш нешто ке бунтуваат тие.. или така нешто.. мислам дека во вселената беше затворот.. хелп?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да, мислам дека е овој.
Овој е дефинитивно најбаран филм на темава. Дај допишете во насловот - прво да проверат дали филот кој го бараат е Duel, па дури откако ќе се уверат дека не е да постават прашање. :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.129
Филмот го даваа вчера или завчера на Телма, може некој и го гледал. Чешки филм, а преведен е како Добриот војник Швејк. Многу добра комедија, затоа ако го знае некој оригиналниот наслов нека ме извести. :)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Го даваа одамна на телевизија, беше за едно дете што работи во CIA, па се криеше од родителите, така нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom