Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Како се вика филмот со глумецот од The Office ???

Филмот започнува со еден камион и една кола и се бркаат. Потоа камионот ќе падне во провалија... Ова првата сцена на филмот.
???

пред едно две три год го гледав филмот на канал пет ама не ми текнува како се вика ,комедија беше,едниот во главната улога беше црнец другиот не сум сигурен и нешто на тој црнацот му се имаше пандато бинго па после едни мафијаши ги бркаа за дијаманти и после ди најдоа во еден аквариум скриени мислам дека во јахта ги најдоа ...токлу се секавам ако го знае некој филмот нека ми го каже сакам пак да го гледам...
--- надополнето: 31 август 2012 во 10:03 ---
пред едно две три год го гледав филмот на канал пет ама не ми текнува како се вика ,комедија беше,едниот во главната улога беше црнец другиот не сум сигурен и нешто на тој црнацот му се имаше пандато бинго па после едни мафијаши ги бркаа за дијаманти и после ди најдоа во еден аквариум скриени мислам дека во јахта ги најдоа ...токлу се секавам ако го знае некој филмот нека ми го каже сакам пак да го гледам...

--- надополнето: 31 август 2012 во 10:03 ---

http://www.imdb.com/title/tt0278295/ :)

Ми спомна еден колега дека гледал некој српски филм во кој у една од сцените имало некоја свадба, и таткото на невестата (или младоженецот) инаку мафијаш на денот на венчавката барал некој си стар пријател да му раскасапи некој више убиен човек. Овој му го раскасапил и го сортирал у најлонски кеси (сцената со касапењето ја имало во филмот). Не се сеќава на името а ми вика дека бил доста грозен за гледање. Ако некој го знае името нека ми го пише у порака.

Ќерката на претседателот оди во најбезбедниот затвор во светот... и баш тогаш нешто ке бунтуваат тие.. или така нешто.. мислам дека во вселената беше затворот.. хелп?

Ќерката на претседателот оди во најбезбедниот затвор во светот... и баш тогаш нешто ке бунтуваат тие.. или така нешто.. мислам дека во вселената беше затворот.. хелп?

Да, мислам дека е овој.

Овој е дефинитивно најбаран филм на темава. Дај допишете во насловот - прво да проверат дали филот кој го бараат е Duel, па дури откако ќе се уверат дека не е да постават прашање. :)

Филмот го даваа вчера или завчера на Телма, може некој и го гледал. Чешки филм, а преведен е како Добриот војник Швејк. Многу добра комедија, затоа ако го знае некој оригиналниот наслов нека ме извести. :)

Го даваа одамна на телевизија, беше за едно дете што работи во CIA, па се криеше од родителите, така нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom