Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за мојот филм нека ми помогне некој многу сакам да го догледам не го догледав кабелска ми снема Ќе ги убијам од Кејблтел беше тогаш сегашен близоо...! Таа е таен агент но е преобразена во новинар и потоа водат еден затворник со бела коса познат актер беше и потоа таа влегува во зградата не е зграда како затвор:(
Пробај да објасниш малку поубаво. :)

Па тоа е таа е новинар оди во затвор да истражи нешто божемски ке снима но таа е таен агент и има еден затвореник во затвор и тоа е немам ништо поконктретно.

Па тоа е таа е новинар оди во затвор да истражи нешто божемски ке снима но таа е таен агент и има еден затвореник во затвор и тоа е немам ништо поконктретно.
It's a (very) long shot, ама да не си гледал Alias на Fox Crime? Мислам дека Сидни Бристоу во една епизода направи таква диверзија.

Дали знајте како се викаше еден филм што играше порано(пред 10год. можи малце порано) на МТВ1 мислам дека беше, еве краток опис.
Беа мајка и ќерка и нензам зошто мајката сакаше да ја следи ќерката и почна да оди со нејзе на училиште. ја скрати косата и стана пријателка со ќерка е, а ќерката не знаеше дека е мајка е. Па таму после часој мајката брзаше да појди дома пред ќерка е. Мајката беше мислам со црвена коса. Толку се сеќавам.
Ако знај некој нека ми кажи.

ПОМОШ....сабајле околу 4:30,вртев канали по телевизорот ии на мтв1 имаше еден нов македонски филм(2009 или 2010 ми се чини). Тони Михајловски е полицаец(Игор се вика во филмот) иии пробува да реши еден случај. Во рурална средина е снимено. Исто глуми и оваа шо беше у Survivor,Ана Стојановска. Ве молам за помош...по тие 10-15 минути шо ги гледав ми се виде интересен филмот.

Глеав еден филм на времето, црнец фаќа дете како му ја краде кокошката ( :pos: ) потоа човекот ја утепа кокошката и го натера детето да и истреби пердувите за да јадат, и на крај кога ова детето ќе си одеше, тој му кажа дека кокошката уствари била на комшијата.
Можеби звучи смешно, одамна ми е гледан, не се сеќавам ни дали е добар, само таа сцена ја памтам. :)

ПОМОШ....сабајле околу 4:30,вртев канали по телевизорот ии на мтв1 имаше еден нов македонски филм(2009 или 2010 ми се чини). Тони Михајловски е полицаец(Игор се вика во филмот) иии пробува да реши еден случај. Во рурална средина е снимено. Исто глуми и оваа шо беше у Survivor,Ана Стојановска. Ве молам за помош...по тие 10-15 минути шо ги гледав ми се виде интересен филмот.
Да не мислиш на Стрмоглави?
http://www.imdb.com/title/tt0856015/

Зафатив една емисија, 3ца типци со дачиа бета, опел и мерцедес возат офроад. Таа епизода што ја фатив возеа низ боцвана, знам имаше нешто, на кој ке му откаже колата ке вози буба... ај хелп!

Бунило мислам дека се вика филмот.
Режија: Даријан Пејовски
Продуцент: Данчо Чеврески
Сценарио: Русомир Богдановски косценаристи: Вардан Тозија, Даријан Пејовски
Директор на фотографија: Апостол Трпески
Монтажа: Филип Грчевски
Музика: Александар Пејовски
Сценографија: Срѓан Митровиќ

Улоги: Тони Михајловски, Ана Стојановска., Данчо Чеврески, Милиана Ленак, Висар Виска, Катина Иванова, Драган Миладиновски, Жаклина Стефковска

Еден ден човек се сели во една куќа и сите се зачудени кога почнува да прави чудни работи. Се сеќавам на една сцена како излегува од куќата да фрли ѓубре, а оди со колата до контејнерот што е на пет метри од него и едни луѓе скриени го гледаат.
Дали некој се сеќава на филмот, го даваа на Сител мислам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom