UEFA Super Cup 2012 [Chelsea - Atletico Madrid]

Кој ќе го освои Супер Купот?

• Челси

Гласови: 71 49,7%
  • Атлетико Мадрид

Гласови: 72 50,3%

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Абе Челзи да знаеше да игра фудбал на мечов, досега барем 0-1 ќе беше, Челзи на мечов е отсутен, не ми се верува колку слабо и неорганизирано изиграно, мизерија жива. А кога Челзи игра фудбал, тогаш тој ја тепа Барселона со 10 играчи и бункер игра, со два гола од две контри, така да BarcaNamul немој да сереш многу, ваков Фалкао и Атлетико би ја плеснал Барселона ко ништо.
249739_471371956236359_59292111_n.jpg
True story, секоја чест за Атлетико.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не знаеш дека мтв има канал хд преку антена кој може да се гледа? што тв имаш?
Како мислиш што ТВ имам?
Инаку не ми е толку за каснењето колку за мртовечкиот коментатор кој е две три нивоа подоле од будалите на ОБН. Некаде околу 25 минута се исклучи ОБН и останав да гледам на мртвава телевизија која патем не слушнала дека ЛШ се игра во два дена па ќе пренесуваат само еден меч:facepalm:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Дечко (претпоставувам дека си машко) ај признај дека освен Барса други лиги не гледаш. Еве на пример англиска.
Ok de ajde jas ne gledam,kazi ti sto gledas kakov fudbal igra Celzi i kako stigna do finaleto lani.Kazi mi kakov fudbal igra sega odnosno dali saka da igra fudbal kako sto ne igrase minatata sezona?
Izgleda Abramovis treba da otvori edna avtobuska stanica,za da ima i rezervi ,ako edniot ne raboti da go ima drugiot na raspolagane.....
I Barca ne e liga tuku ekipa,tim,klub......La LIGA e liga.....
Falkao ti gi izmesa mislite.......uzivaj vo vtoro:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Интересни ми се фановите на Челзи, кои пробуваат смешка да направат од оваа ситуација :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Како мислиш што ТВ имам?
Инаку не ми е толку за каснењето колку за мртовечкиот коментатор кој е две три нивоа подоле од будалите на ОБН. Некаде околу 25 минута се исклучи ОБН и останав да гледам на мртвава телевизија која патем не слушнала дека ЛШ се игра во два дена па ќе пренесуваат само еден меч:facepalm:
Па ако имаш лцд ќе гледаш во фул хд слика и нема да ти касни, сето тоа преку антена. јас имам бом ама мтв спорт гледма преку антена поради подобар квалитет и да не ми касни преносот.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
останав да гледам на мртвава телевизија која патем не слушнала дека ЛШ се игра во два дена па ќе пренесуваат само еден меч:facepalm:
Патем и ОБН ќе пренесува една утакмица, исто како од пред година дена и ХРТ и како повеќето телевизии кои пренесуваат ЛШ. Ако сакаш да глеаш плус, ќе си платиш.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Фалкао има 60 милиони откупна клаузула.

Енивеј, David Luiz is world class CB they said.

Кое дрво е ко централен тоа е чудо, добар е само со топка, концентрација и поставеност нула

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Абе Челзи да знаеше да игра фудбал на мечов, досега барем 0-1 ќе беше, Челзи на мечов е отсутен, не ми се верува колку слабо и неорганизирано изиграно, мизерија жива. А кога Челзи игра фудбал, тогаш тој ја тепа Барселона со 10 играчи и бункер игра, со два гола од две контри, така да BarcaNamul немој да сереш многу, ваков Фалкао и Атлетико би ја плеснал Барселона ко ништо.
Прегледај го приврзокот 48334
True story, секоја чест за Атлетико.
Istiot Falkao go iamme vo La LIGA,znaeme site kako pominaa....
Ne znam koj seri,jas ili ti.....
Sigurno ti si,toj sto vika deka Celzi igra fudbal a pota stava slika od avtobus......
I mnogu interesni steposle ovoj rezlutat kako da ne vi e interesno ovoj kup,kako da taka igrate samo da pomni.....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па ако имаш лцд ќе гледаш во фул хд слика и нема да ти касни, сето тоа преку антена. јас имам бом ама мтв спорт гледма преку антена поради подобар квалитет и да не ми касни преносот.
Аха, да ЛЦД имам ама ОБН не каснеше (додека не ја исклучија, да им е**м матер на Телекабел), МТВ 2 drejtperdrejt:) не касни, само МТВ 1 касни.

H

HoT IcE

Гостин
Интересни ми се фановите на Челзи, кои пробуваат смешка да направат од оваа ситуација :)
Во ваква мизерија што друго да правиме, за жив срам и сеир сме бе, барем сме позитивни ако не друго, да се плаче не бива..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom