League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
јас со Гарен али еднаш :D
И јас исто со Гарен го имам еднаш тепано, јак си е Јорик али мислам дека има повеќе херои што може да го тепаат соло топ доколку не е нафидан.
Со последниов пач Гарен е многу јак во лејт гејм, сега е многу појак, го тенкувам секогаш со Frozen Malet и невиден ѕвер е. Зависно од противници но најчесто го играм со Sunfire Cape, Warmong's Armor, Frozen Malet i Force of Nature и ќе заборевев со ципелки за magic resistance.
Вчера едно бате го играше атак и газеше, ѕвер е.
--- надополнето: 28 август 2012 во 18:10 ---
Невидена досада од херој, апла ме нервира со тоа повлекување, он, Дариус и Картус ми се херои што секогаш ги банирам на Драфт пик, едноставно не се трпат.:icon_mrgr:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
И јас исто со Гарен го имам еднаш тепано, јак си е Јорик али мислам дека има повеќе херои што може да го тепаат соло топ доколку не е нафидан.
Со последниов пач Гарен е многу јак во лејт гејм, сега е многу појак, го тенкувам секогаш со Frozen Malet и невиден ѕвер е. Зависно од противници но најчесто го играм со Sunfire Cape, Warmong's Armor, Frozen Malet i Force of Nature и ќе заборевев со ципелки за magic resistance.
Вчера едно бате го играше атак и газеше, ѕвер е.
Јас претежно атак го играм али ако неаме тенк а веќе сум го одбрал ,тенкам...

Иначе поголема беља во играва од ап малфајт досеа неам видено...го глеам средина и ми падна смешно ...до 6ти го тепав и после шеста и прва и толку од мене...а за лејт гејм и тим фајтојте да не зборвам ,шеста и сите на пола хп бевме...

H

HoT IcE

Гостин
Јас претежно атак го играм али ако неаме тенк а веќе сум го одбрал ,тенкам...

Иначе поголема беља во играва од ап малфајт досеа неам видено...го глеам средина и ми падна смешно ...до 6ти го тепав и после шеста и прва и толку од мене...а за лејт гејм и тим фајтојте да не зборвам ,шеста и сите на пола хп бевме...
Дада, не знам зошто овие од Риот не земат да го нерфнат или да го сменат целиот херој ко со Катарина што направија, прејак е како АП, во драфотиве скоро секогаш е баниран, исто како Дариус, дури Малфит и почесто се банира од Дариус како што сум приметил, еден тим обавезно го банира.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Дај бе доста со глупави коментари, ако немаш нешто паметно да кажеш, не тролај...

Он топик: Кој го тепа Јорик топ? никој? :D
Ретко можеш да го тепаш ако знае да игра. Ама лесно е да бидеш барем изедначен. Земи армор жути , меџик резист плави и health regen quints. И почни со итемот што дава health regen за 450голд, не ми текнува како се викаше :D .

Иначе и јас планирам да почнам да го играм гарен топ. Баш јак ми изгледа после промените.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Дај бе доста со глупави коментари, ако немаш нешто паметно да кажеш, не тролај...

Он топик: Кој го тепа Јорик топ? никој? :D
Хмм.. Ја добро му потпирам на Јорик со Малфит, тој има многу армор + има една финта за против Јорик т.е кога ќе пушти духовите, сокриј се во шума = agroo off

H

HoT IcE

Гостин
Денес имав прилика за прв пат да го играм Graves и едноставно сум импресиониран од самиот херој, многу ми се допаѓа како изгледа, сплеовите му се лудница, особено третиот спел кој е навистина одличен и за бегање и за мавање, во комбинација со флеш ти си како Соник, да купам рунес и после го купувам обавезно, ми стана омилен херој.:)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Имаат нафидан мастер ји а никој од вас не напраил торнмеил?
:D
Кај нив па никој немат напраено некој ајтем за меџик резист ,така да изедначени се бидени во силитие :).

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кај нив па никој немат напраено некој ајтем за меџик резист ,така да изедначени се бидени во силитие :).
а шо е со нивниот вуконг пер, 2 тринити форс >.>
и има атмас а нема хп xD

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
а шо е со нивниот вуконг пер, 2 тринити форс >.>
и има атмас а нема хп xD
хаха сеа заприметив :D.
Иначе незнам зошто ад кери а и ад во општо ретко земвет ласт виспер... ма да како шо спомна вториве не ни имет имано потреба пошо никој армор немат од другиве :)
--- надополнето: 31 август 2012 во 13:15 ---
Иначе со новиов пач таман ја имет нерфнато диана али она со ез не е во ред...на првана од ез имет намалено мана и цд а најупотребувана му е ...као демек ја нерфнале третана мислам а малце ја бафнале првана...и нишо чудно шо секоја втора партија имат некој со ез...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Се играат Америчките квалификации за Светското, почнаа вчера и очекувано ТСМ и Curse се во полуфиналето. 120.000+ viewers имаше. Денеска од 8 или 9 саат се другите 1/4 финалиња. Не е лошо да гледате, ќе поднаучите нешто.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се играат Америчките квалификации за Светското, почнаа вчера и очекувано ТСМ и Curse се во полуфиналето. 120.000+ viewers имаше. Денеска од 8 или 9 саат се другите 1/4 финалиња. Не е лошо да гледате, ќе поднаучите нешто.
Друг ЛоЛ се игра у Америка :D Друг стил е некако.
Остај линк у секој случај, ако се начекам дома ќе ѕирнам, ако не на јутуб - снимки.

Иначе нема многу шо да се поднаучи осим тимплеј.
Нешо шо нема шанси да го иам пошо нон стоп играм нормал сам.

H

HoT IcE

Гостин
Имаат нафидан мастер ји а никој од вас не напраил торнмеил?
:D
Јас имав 2 Warmong и Sunfire Cape, тоа беше доволно, плус со други ајтеми имав уште HP и во team fight одма удриме фокус на Ји, првин јас со Малфит со улти, и Ји беше најотсечен у тим фајтс. Сите убиства ги беше направил у мид гејм, и во лејт гејм ако некој од нашиве залута у шума, мене со Малфит им требаше 2 минути да ме бутнат. 5300 крв имав.
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:36 ---
Со Гарен го тепав Дариус на линија, не само што го тепав, го убив..fucking unbealivable..
build: warmong, sunfire, frozen mallet.. со атак рунес и мастерис за АД тенк.
соло топ иначе..

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Никогаш не купувајте по 2 од истиот итем. (освен доран итемите). На пример кај тебе наместо 2 вармог си можел да земеш вармог и рандуинс омен кој ке ти даде хп армор и актив слоу.

Бтв, за кого навивате на турнирот? И кој мислите ке го освои?

Јас се мислам дека TSM нема да се пласира во S2 Championship , Dignitas, Crs i clg ке бидат топ 3 според мене :D

Kajgana Shop

На врв Bottom