Колку не, само interrupt на улти-то нејзино и автоматски станува нај бескорисниoт херој од сите 10 во тој момент.Катарина е превише бафната, невозможна е за тепање, со она блинковите е досадна ко курац, плус кулдаунот и е многу мал, едноставно, прејака е.
Jungle/top.Некој го има играно новиот champ? (Rengar) Каде се игра тој Champ?
Nashor's tooth i rod of ages i nemas gajle , max prva pa vtora , na 4ti level ja zimas 3ta i cepes , mid game ti nema ramenmozam da gledam neso replay,person of view od pro igracive kako ja igret Diana ?
okej fala a drugi itemi posle to? max build kazi miNashor's tooth i rod of ages i nemas gajle , max prva pa vtora , na 4ti level ja zimas 3ta i cepes , mid game ti nema ramen
Rabadon , Void Staff , Lich Bane , ROD of ages , Nashor's Tooth i Mercury Treads...Ja taka go igrami menam itemi zavisi situacijata nekogas ... a full guide mozes da vides na mobafire.com mislam deka ima najdobri guidiokej fala a drugi itemi posle to? max build kazi mi
http://www.youtube.com/user/IntelExtremeMasters/videos^ a kaj mozam da gledam replayoj ko na dota od pro timoj i kako da gi gledam ?
Gotta pick up kennen again
Која е мапава, изгледа многу интересно?
3в3 е оваКоја е мапава, изгледа многу интересно?
0:59 WW ULT LETS CUT THE VIDEO