Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
И да ти кажем право,мило ми е што замина,не заслужува таков играч да грее клупа.Па замина на перманентен трансфер во Сандерленд.
И да ти кажем право,мило ми е што замина,не заслужува таков играч да грее клупа.Па замина на перманентен трансфер во Сандерленд.
Брат ти нормален си што збориш? Челзи играл пред да дојде Абрамович? Дај молимте не прави будала од себе си кога сите знаат дека Челзи ФК не постоел како екипа пред да дојде Абрамович. Од кога дојде Роман од тогаш Челзи постои. Јас мислев ова дека е општо познат факт.Еве јас паметам натпревар пред десетина години во ерата на Ѕола кога играа со Јунајтед 4-4, страшна игра и од двете страни, а Челси тогаш го немаше Абрамовиќ да дува во грб.
Има дадено повеќе голови од Арсенал сезонава тоа заборави да кажешBetter than Torres -
ти заборави да кажеш дека се поминати 2 кола од сезонаваИма дадено повеќе голови од Арсенал сезонава тоа заборави да кажеш
Свонси прави слични трансфери како Њу Касл ланиСвонси и КПР .Првиве си купуваат таму каде шо се најтенки и тоа играчи за мизерни суми и мали плати најверојатно и квалитетни + играат супер фудбал барем засега КПР пак што стигна купи дури и самите незнаат кого имаат купено многу играчи ке имаат големи трошоци и ништо чудно да ги снајде тоа шо го снајде и Портсмут зато шо не ке можат да ги вратат парите шо ги вложиле.
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:21 ---
ти заборави да кажеш дека се поминати 2 кола од сезонава
извини за васЕве ќе му го дајме пак на Афронал .![]()
Самиот напиша дека е во преговори за позајмица со 2 премиер лигашки екипи утре ке се знае кој сеТивко е за Бенајун, трансфер период без тој да е продаден/позајмен не е трансфер период![]()
Обично последен ден го позајмуваатТивко е за Бенајун, трансфер период без тој да е продаден/позајмен не е трансфер период![]()
Кажа АВБ денес дека нема да го купи Реми, ниту пак Вилиан. Утре очекувам ВДВ да си замине.Реми пред потпис со тотенхем,кокошкиве сериозно си ја сфатиле работава,вака така ќе склопат добро тимче,имаат сеа пари за фрљање не се за жалење.
Абе подобро некој младинец да игра како резерва повеќе ќе даде од овој, тоа што го избрзавте за 35м го избрзавтеhttp://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/lfc-confirm-carroll-loan
- Коментарите ви ги оставам на вас.
Обично последен ден го позајмуваат
Кажа АВБ денес дека нема да го купи Реми, ниту пак Вилиан. Утре очекувам ВДВ да си замине.