- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.632
- Поени од реакции
- 10.350
да ти се посерам во спорт клуб
И кога се разбуди од сонот жива вода беше а ?Сакам Реал да тепа 2 - 0, првиот гол да го даде Бензема и да биде 1 метро во офсајд, а вториот гол да го даде Роналдо од пенал после дајвот на Ди Марија. Исто така, редно време е Рамос повторно да го покаже својот мадридизам, и сакам да му ја скрши ногата на Бускец, а овој да добие жолт картон за дајвинг.
Како стојат постарите со домозетовци?Кај нас во Радовиш ја пуштија СК-Прајм на кабловска..
zs mene ne mi go otvarat kanalov? trebit da imam sopcast i vo adresa go stavam ova ?sop://broker.sopcast.com:3912/132927
Bloodzeed, 2200 kpbs
Или во адрес на сопкастот или во адрес барот на браусерот, како сакаш.zs mene ne mi go otvarat kanalov? trebit da imam sopcast i vo adresa go stavam ova ?
Како стојат постарите со домозетовци?
Како стојат постарите со домозетовци?
И ти некако многу сакаш.Сакам Реал да тепа 2 - 0, првиот гол да го даде Бензема и да биде 1 метро во офсајд, а вториот гол да го даде Роналдо од пенал после дајвот на Ди Марија. Исто така, редно време е Рамос повторно да го покаже својот мадридизам, и сакам да му ја скрши ногата на Бускец, а овој да добие жолт картон за дајвинг.