- Член од
- 9 март 2012
- Мислења
- 175
- Поени од реакции
- 249
Не знам за тебе ама мене ми е преминато во навика да ставам по 1200 денари ( полн резервоар до пред некое време ) сега некако не се ни мрда стрелката од резерва со 1200 денари.Остај ги цепидлачат не знам што им е проблемот јас на пример секогаш ставам за 500 никогаш не сум имал проблем.
Море сериозно размислувам да си купам точок...Јас си ставив гориво денес... демек поефтино... која будала сум...
Па да добар дел од луѓето зошто вторник е неработен си споија од петок до вторник во грчка на продолжен викенд така да се согласувам нешто слабо овие денови коли низ Скопје.Дали мене така ми се причини или слабо нешто коли низ Скопјево ??????
Море сериозно размислувам да си купам точок...
Шо ги ебам, ќе си вежбам.
Не сум од Ск, ама имам околу 4-5 км до работа. Убо ќе ми дојди гимнастика + нема да барам место за паркирање.Порано ако се нервирав поради фактот дека моите и купија за роденден на сестра ми точак а она се нема качено ни два пати од тогаш сега ги частам поради тоа.Златен тој низ Скопје многу работи ми врши и во овие 5 месеци кој активно го користам не му ја мислам ни за паркинг ни за бензин.Што го ебам и во зима ке го возам
Сега еОфицијална е најавава!?
Не би имал никаков проблем.Ако е патот добар гајле немаш.Јас идев 4 месеци на работа во 3 смени со точак а пред тоа со кола околу 5км.Доста добив и на кондиција а и доста пари мислам дека заштедив и на бензин со оглед дека имам кола што троши 8 литри низ град.Сега навистина ке има моменти кога последно на памет ке ти биде точак да возиш али јеби га тоа е мора да се штедиНе сум од Ск, ама имам околу 4-5 км до работа. Убо ќе ми дојди гимнастика + нема да барам место за паркирање.
Да ти кажам право,паметно си направилЈа продадов колата денеска...Симболично, нели.
Kol'ko nisko idemo, moze li uopce nize mozda nam se dig'o zanos, al' standard nam se ne dize dani ponosa i slave i minusa na tekucem mi ne zivimo, mi prezivljavamo sta ostavljamo nasem buducem narastaju dugove, racune, rate kredita nas guse a nemamo ni kune kombiniramo kako odgodit' placanje, bar za desetak dana jebo zivot kad na karticu se kupuje hrana di smo sad, stara stednja se otopila osla na ono bitno, pojela se i popila bez svega smo ostali, prenaglo nas je pogodilo ko uopce zna sto se to prek' noci dogodilo