Цени на горивата во Македонија (поскапување и поевтинување)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Дали мене така ми се причини или слабо нешто коли низ Скопјево ??????

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Остај ги цепидлачат не знам што им е проблемот јас на пример секогаш ставам за 500 никогаш не сум имал проблем.
Не знам за тебе ама мене ми е преминато во навика да ставам по 1200 денари ( полн резервоар до пред некое време ) сега некако не се ни мрда стрелката од резерва со 1200 денари.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас си ставив гориво денес... демек поефтино... која будала сум...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Дали мене така ми се причини или слабо нешто коли низ Скопјево ??????
Па да добар дел од луѓето зошто вторник е неработен си споија од петок до вторник во грчка на продолжен викенд така да се согласувам нешто слабо овие денови коли низ Скопје.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Море сериозно размислувам да си купам точок...

Шо ги ебам, ќе си вежбам.

Порано ако се нервирав поради фактот дека моите и купија за роденден на сестра ми точак а она се нема качено ни два пати од тогаш сега ги частам поради тоа.Златен тој низ Скопје многу работи ми врши и во овие 5 месеци кој активно го користам не му ја мислам ни за паркинг ни за бензин.Што го ебам и во зима ке го возам :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Порано ако се нервирав поради фактот дека моите и купија за роденден на сестра ми точак а она се нема качено ни два пати од тогаш сега ги частам поради тоа.Златен тој низ Скопје многу работи ми врши и во овие 5 месеци кој активно го користам не му ја мислам ни за паркинг ни за бензин.Што го ебам и во зима ке го возам :)
Не сум од Ск, ама имам околу 4-5 км до работа. Убо ќе ми дојди гимнастика + нема да барам место за паркирање.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Не сум од Ск, ама имам околу 4-5 км до работа. Убо ќе ми дојди гимнастика + нема да барам место за паркирање.
Не би имал никаков проблем.Ако е патот добар гајле немаш.Јас идев 4 месеци на работа во 3 смени со точак а пред тоа со кола околу 5км.Доста добив и на кондиција а и доста пари мислам дека заштедив и на бензин со оглед дека имам кола што троши 8 литри низ град.Сега навистина ке има моменти кога последно на памет ке ти биде точак да возиш али јеби га тоа е мора да се штеди :)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
gledate kako site razmisluvame u ist pravec...........ne da kreneme glas tuku da se Prilagodime na slucajot....tipicno makedosnki.......

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Песнава има одлична поента а запазете од 2006та е.
Kol'ko nisko idemo, moze li uopce nize mozda nam se dig'o zanos, al' standard nam se ne dize dani ponosa i slave i minusa na tekucem mi ne zivimo, mi prezivljavamo sta ostavljamo nasem buducem narastaju dugove, racune, rate kredita nas guse a nemamo ni kune kombiniramo kako odgodit' placanje, bar za desetak dana jebo zivot kad na karticu se kupuje hrana di smo sad, stara stednja se otopila osla na ono bitno, pojela se i popila bez svega smo ostali, prenaglo nas je pogodilo ko uopce zna sto se to prek' noci dogodilo

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
цените се креваат гледам скоро на се, платите исти, ако не дури и намалени (зависи каде) чист пример ке напоменам македонија пат, владата пушти голем број луге на принуден одмор, 70% плата, а пак тие што останаја земаат по 90% плата, и ај тури бензин со 10.000 плата ако имаш кола посебно што троши 7-8 литри o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom